_Honeybee_ 2 hafta gecikince doktora gittim ve hamilelik gözükmediğini söyledi ve tahlil istedi. Progesteron Hormonum 11.4 çıkmış bu ne demek oluyor aranızda bilgisi olan var mı?
Esila4549 _Honeybee_ progestan degeri 20lere ulasınca yumurtaların catlar ve adet kanaman başlar ama 20 üstlerine ulasinca herhangi bir hastalık olmadığı surece beta hgc degeri ile aynı anda bakılır ve gebelik var demek oluyor 30 larda en az
AATozarr _Honeybee_ Anladım stres yapma 10 dan yüksek olması bildiğim kadarıyla yumurtlama fonksiyonlarının normal olduğu gösteriyo RABBİM gönlüne göre versin
Beyzaharun _Honeybee_ benimde progesteron hormonum 15,4 çıkmıştı doktorum dedi 11 altı risk gurubunda oluyor seninkide düşük sayılır dedi ve progestan 200 mg hapa basladık sabah akşam cnm ama beta hcg 9041 di ama sen hamile değilsen sorun yok ki
kitapkurdu _Honeybee_ progesteron hamilelik için zemin hazırlayan bir hormondur. Adet ortasında 5le 20 , hamilelikteyse 11den yüksek olması lazım.
_Honeybee_ Esila4549 kitapkurdu peki değerim sizce nasıl? Stresten sanırım 2 hafta adetim gecikti hala olmadım.
Esila4549 _Honeybee_ degerınız olması gerektiği gibi normal stres yapmayın gec yumurtlama ola bılır gecikme sebebi
_Honeybee_ Esila4549 beta değerim düşüktü rahimde de bir şey gözükmedi geç dölenme olduğunu düşünmüyorum geciktim sanırım strese bağlı olarak