kızlar doktora geldim bebeğimin kalp atışını duydum fakat doktorum perde olabilir dedi tahlil yaptırdım böyle birşey başına gelen varmı 😑

DuyguGngr benim var canım perde gebelikle birlikte öğrendim şimdi 29+3 teyim ve gayet iyi bebek çok şükür 🤗

ama herkes de öyle olacak mı ki 😣 tadım tuzum kaçtı valla 🙁

DuyguGngr biraz daha dikkatli olmamız gerekiyor bende öğrendiğimde şok olmuştum 3 gün sürekli doktor doktor gezdik düşük tehlikem yüksek dediler 12. Haftama kadar hep aynı şeyleri duydum sürekli doktora gitmem gerekti agrım sancımda fazlaydı ama Rabbim nasip etti çok şükür iyi ama agrılarım ve erken doğum riskim fazla Rabbim sanada sağlıkla bu zamana gelmeyi nasip etsin inşallah🤰🏻

Benimde perde vardı doktor ne kadar hamile kalırsan düşükle sollanır aldırman lazım perdeyi dedi sonra bende aldırdımn

zeyneppartal benimde doktorum hep olumsuz konusuyordu bakalım ne zaman ölücek diyordu Allahıma çok şükür iyi durumda beni bunla sınamadı hamile kalmadan görebilseydiler bende aldırabilirdim ama göremediler doğumdan sonra için ameliyat diyor şimdi

bana da hiç birşey demedi olabilir dedim kesin var demedim dedi