Busrakrmzelma Dünden beri göbeğim kasılıyor belime doğru dağılıyor ishal oldum acaba ondan mi yoksa doğum sancısı mi 38 haftalığım
Mrsd Busrakrmzelma doğum sancısı düzenli araklılarla gelir sen dakika tut mesela 15 dakikada 1, 30 saniye kadar sancı oluyor. Dakika aralıkları azaldıkça sancının saniyesi ve şiddeti artıyor. Eğer bu şekildeyse doğum sancısı çekiyorsun demektir
BlackLife Afedersin canım ama ishal olunca adet krampı gibi birden girdiği için doğum sancısı sanıyorum bende 40 haftalığım endişelenme doğum sancısının cok şiddetli olduğunu düşünüyorum ayaklarını sıcak tut..
ceylanonur bbende öle sanıyordum doğum sancısı çıktı kuzum bi acile git baksınlar açılman varmı yokmu diye her gebede nişan veya su gelcek diye bü kayide yok bende gelmedi mesela direk ishalim bn diyordum takii eşimle annem zorla doktora götürene kadar
Busrakrmzelma ceylanonur bende şuan acildeyim bakalım sabaha kadar ishaldim sancım şiddetlenmedi ama kesin ishalfrn ama gene geldim nst ye girecem şimdi
Mrsd Ayrıca ishal olmanda doğumumun yaklaştığına işaret eder çünkü bağırsakların daha çabuk temizlenip bebeğin yolunu genişletiyor bol bol su tüket yemek öğünlerini azalt doğuma giderken de sakın çok yemek yeme.
2prens_annesi Bende son 1 haftadır acayip ishalim ya aç karnına bile 2-3 tane muz yedim bana mısın demiyo benim de çok sancım var üstelik 33 haftalığım🤦🏻♀️