Tubanasli İyi geceler kuzucuklarım🥰 Haftada bir kez balık tüketmeye çalışıyorum ama bazen yemediğim zamanlar oluyor. Takviye amaçlı kullandığınız omega 3 hapları var mı varsa neler?
Mervezumra Tubanasli bence doktorunuzun tabsiye ettiginiz kullanin sanirim onlarin belli miktar dozlari var az veya cok olarak mesela sizin günlük 10mg ihtiyacınız vsrdir ama bizim takviye ettiğimiz 20 mg dir agir gelebilir
Busrakorkmaz1616 Tubanasli Ben folık asit kullanıyordum ucuncu ayımdan sonra doktor bana ıcınde omege nın da oldugu hap verdı onu kullanıyorum dıktorunuza danısın lutfen gebelıkde her ılac kullanılmaz netıcede
Tubanasli Mervezumra Doktoruma sordum. Haptan ziyade doğal yollardan balık tüketerek karşıla ihtiyacını dedi
Mervezumra Tubanasli ben baligi hic sevmedigim icin ilk hamileligimde kullanmistim simdi 2.hamileligim yine kullanicam
Dgn Bende regenesis max kullanıyorum doktorum önerdi eczanede gebelik için en uygununun bu olduğunu söyledi
Chilek35 Prenatal life. Bebeğinde gelişimde çok faydası oldu kilo alması bakımından.ama en doğrusu doktorun önerceği ilaç.
Deniss59 İmom kullanıyorum bnde ama şuan balık mevsimindeyiz haftada iki gün balık yemeğe çalışıyorum
Leyla9292 Tubanasli regenesis max kullanıyorum çok memnunum..ilk aylarda kullandım şimdi yine başladım kullanmaya
Meltemm35 Tubanasli hamileliğin en başından beri imom kullanıyorum balık yesem de yemesem de bebek için çok yararlı demişti doktorum
Elif_t Tubanasli balık midemi bulandırıyor benim de yiyemiyorum. Doktorum Regenesis max önerdi onu kullanıyorum.
ylzzz Tubanasli ben içerik araştırdım sende araştır istersen. İçtiğin işe yarasın. Amway kullandım ünide de kullanıyordum beni dinç yapıyordu
kkmm Tubanasli amway in omega3 unu kullanıyorum doktoruma da danıştım hic bir sıkıntı olmayacağını söyledi. Ve cok memnunum