Yasemin58 Kızlar ayrıntılı ya girdim ama yüzünü göremedik renkli fotograf vermedi sizde yüzünü goremediğiniz halde renkli fotoğraf verdi mi?
Naze2151 Yasemin58 peki yüzünü görmek için uğraşmadımı çünkü yarın dudak yada başka bi sıkıntı varsa yüzünde söylemesi lazım.
Biyolog Yasemin58 bende 19 haftalıkken yaptirmistim bebeğim net göstermemişti. Şuan 36+5im inanın 28.haftadan sonra biraz göstermeye başladı büyüdükçe daha rahat gosteriyor
Yasemin58 Naze2151 uğraştı yan döndüm felan olmadı bi türlü ya onu bende merak ediyorum,meyve suyu falanda içtim ama yok kolunu koymuş
Yasemin58 Cigdemmcey anladım banada radyolog banyoda yüzü gözükmüyor diye rapordan baska birşey vermedi🙄
Cigdemmcey Yasemin58 temiz verdiyse boşver canım takılma bi arkadaşım yaptırmıştı vermiş ama yüzü bile belli değildi çok
Yasemin58 Mervee58 bana hiç vermedi yaa görüntüde bile ufacık gördük ne biliyim, normal ultrason gibiydi orda bile daha iyi görüyordum 😃
Mervee58 Yasemin58 yani benim kendi doktorumda veriyor her ay renkli çok belli olmuyo yüzü vücudunun resmini veriyo☺️
Mervee58 Yasemin58 keşke isteseydiniz ama cd ye çekiyorlar size vermediler mi verdiyse doktorunuz ordanda çıkartabilirsiniz☺️
Yasemin58 Mervee58 kendı kendine baktı hiçbirşey anlamadım kendi doktorumun ultrasonunda bile daha iyi yanı tuhaf oldu,sizinki gene uyumuş ya bari yüzü gözükmezse beklerdim renkli ama hiçbirşey vermedi
Mervee58 Yasemin58 hangi hastane benimkide ben sorarsam konuşuyordu bende çok heyecanlı gitmiştim oysaki🤦🏼♀️