Azizim Merhaba canlar, Ben 7haftalik hamileyim ve normalde cildim yağli olmasina rağmen son 3gündur yüzümde cok kuruluk var kaşinti ve sivilceler çikiyor ve çok kaşiniyor.. Çözumu varmi bakim veya başka birşeyy? 😞❤
SnmTt Azizim çay ağacı yağı iyi geliyo ben öyle baya hafiflettim ama hormonlardan dolayı çok baş edilcek gibi diil maalesef ben 19 haftalık oldum hamile kaldığımdan beri sivilce bitmedi biter gibi oluyo yeniden coşuyo boynuma kadar😕 bi de biodermanın güzel kremleri var hem nem veriyo hem sivilce için iyi geliyo bakabilirsin onlara😇
Sweetblonde88 Azizim kozmetik temizlik yaptırabilirsiniz ama mutlaka bir dermatolog gözetiminde ve tavsiyesiyle. Daha sonra temizligine dikkat ederek be dermokozmetik ürünlerle kontrol altına alabilirsiniz. Sakın kulaktan dolma seyler ve katolog ürünleriyle baş etmeye calışmayın. Daha kötü oluyor.
Azizim SnmTt Sağol caniim bi bakim 😊 Bebişin cinsiyeti ne? çunki benim suratim böyle olunca millet kizin olcak diyor 🤗
Azizim Sweetblonde88 Tamam canim ben hep özel eczaneden kullaniyordum şimdiye kadr ama yağli ciltler icindi şuan cok kuru olduğu icin sanirim bidaha görunmem lazim
SnmTt Azizim yokkkk kız istiyosan hiç umutlanma derim😂 banada çirkinleştin kesin kız dediler oğlanmış😧🙈 gerçi tamamen seninle alakalı ama hormonlarla çok oynayan erkek oluyo genelde🤷🏽♀️
Aylin_chdr Canım bende burda okumuştum denedim faydasını gördüm bir yemek kaşığı sirkeye iki yemek kaşığı su karıştır pamukla yüzüne masaj yap 15 dakika sonra yıka bunu günlük yapabilirsin 😊
Aylin_chdr Azizim yok canım ben evde olanla yaptım baya iyi oldu elma sirkesiydi benimki ama elma veya üzüm sirkesi yazılmamış 😊