Brcsnn 23+5 hamileyim ilk gebeliğim dün biraz yuruyuse ciktim ve bu gün kalça kısmım bacaklarim cok kötü agriyo daha once boyle birsey olmamisti masaj felan yaptim yinede gecmedi neden olabilir acaba
Sultancecen Brcsnn bu haftalarda bacak kalça ağrısı çok normal magnezyum eksikliğidir büyük ihtimal Dr undan ilaç alabilirsin iyi geliyor. Sağlıklı günler
Meeerveunal Brcsnn bende magnezyum kullandığım halde o haftalarda çok fazla ağrı ve kramp çekmiştim doktorum magnezyum kalsiyum karışık başka bi ilaca çevirdi 2 gün içinde geçti şükür sizde doktorunuza muhakkak sorun bunu adı osteocare
Brcsnn Sultancecen Tesekkur ederim magnezyumum var ama kullanmiyodum kullanayim ozaman agrim felan hic olmamisti ama ondan oldugunu bilmiyordum
Brcsnn Meeerveunal valla canim vandayim ben esimin mesleginden dolayi burdayim doktor bulmak büyük bir problem özel ayri bir dert devlet ayri üniversite hastanesi ayri bir dert gittigim doktor 2 ay icerisinde istifa ediyo napicam bilmiyorum bacaklarim kollarim vucudumun her yeri agriyo ve suan gittigim bir doktor yok