Kizlar öncelikle çok sükür doğum yapalı 12 gün oldu hikayemi paylaşmak istiyorum belki yararim da olur bazilariniza 6 kasımda tuvalete gittigimde boyle jole gibi akıntiyla karısık kan geldi nişanım oldugunu anladim ertesi gün tekrar geldi 8 kasımda kontrolum vardı bebegin hareketleri iyiydi bu yuzden gitmedim doktora 8 kasimda kontrolde doktoruma soyledim ve parmakla catı muayenedi yapti 1 cm acilman var dedi ve kanamam baslamisti dahada artti hemen dogumhaneye yonlendirdi oradada aymi sekil muayene oldum ve aymi 1 cm eve gonderdiler yarin tekrar gel dediler ama kanamam baya var eve gittim hafif bi bel agrisi fln kanamam baya ped dolduruyor aksam 9 da esim ise gitti sakin
dogurma 2 gun disini sık dedi:)ama saat 10 da benim dogum sancim basladi belden vurup karnimdan cikiyodu belli edoyor kendini ve duzenli geliyor hic onemsemedim tv izledim gece saat 1 de yataga girdim sancilar sıklasti ve uyku uyutmuypdu sicak suyla banyo yaptim ciktim ama nefesimi kesiyor sancilar saat 3 dr annem geldo arabayla aldi bni kendi evine goturdu bisey olur diye hemen hastaneye gitmek istemedim evde cekmek istedim sancimi sabah 10 a kada cektim gram uyku yok ve yurudum hep aglamaya basladom artik anneme gidelim dedim ve gittik muayene oldum ve aciklik sadece 2 cm dogum baslamis ama bu kadar az cmle doguma alamayiz.dediler sancim sıklasinca gel dediler ama bnm sancim zaten 3 dakikada bir geliyordu Doktora da aynen böyle söyledim
tam eve gidecekken arkamdan Başka bir doktor Bir dakika dur dedi git bir saat gez toz yürü Ondan sonra gel tekrar bakalım dedi eşim geldi saat [ 4'ten 5'e kadar hep yürüdüm eşimle birlikte merdiven çıkıp indim hiç durmadım son kez muayene olup açıklığım yoksa eve gidecektim doğumhaneye gittim muayene oldum ve açıklığın 4 santime çıkmıştı hemen doğumhaneye aldılar gidip gelip çatı muayenesi ettiler NTS bağladılar ama NTS sancı çekmek çok zordu Ben doktora gittikten sonra NTS çıkarttım ve banyo yaptım yürüdüm hareket yaptım Doktor gelmeden tekrar bağladım Ama siz sakın yapmayın Doktor geldiği zaman açıklığı 7 santim olmuştu Ondan sonra 2 saat boyunca hiç açılmam devam etmedi sonrasında aniden suyum patladı suyun patladıktan sonra açılan 10 santim oldu ve doğumun başladığı çok güzel bir doktorla güzel bir doğum yaptım ama tabii ki de sancısı doğum anı çok zor anne olmak çok zor yine de Rabb'ime Binlerce kez şükürler olsun kızlar doğum sancısı geldiği zaman yürümek merdiven çıkmak özellikle çok işe yarıyor ben hiç durmadım sancım geldiği zaman bile hep yürüdüm O yüzden kendi kendimi sancım oldu Doktorum çok güzel bir doğum olduğunu söyledi dıştan sadece 3 dikişim var içeri bilmiyorum O da Bebeğimin Kafası sıkıştı ve ben sancı çekmekten o kadar yorulduğum için ikinamadım Kafası sıkıştı için mecbur kesik attılar ama çok şükür çok dikişim yok bugünleri gösterene bin şükür