meraba kizlar simdide soyleyim ben azeriyim bu gunu ceke ceke bekliyodum🥰 cok iyi bir gebelik gecrdim hic bir sikintimiz olmadi sukurler olsun bu gun gece 3 te hafif hafif sanci hissetmeye bawladim cok hafifdi ama hemen gun vajinamin ustu wiwmiwti ve idrara cikinca acayip sancilaniyordum bundan supelenmisdim. ilk once bura yazdim vakiti nasil tuta bilirim diye sagolsun ablalar yardimci oldu vakit tutdum sancilar 5 dakikada bir geliyordu esimi kaldirdim emin olmak icin 4 5 defa vakit tutduk kayinvalidemi ve gorumcemi aradik 💞😌 ve hastaneye yol aldik ve hic sanci cekmeden 4 sm acilma ben wok😮 beni dogum odasina aldilar acilmam olmasini beklediler sancim cok azdi ayakta karsiliyodum acikligima baktilar 5 olmuwdu nobette olan doktor suyumu patlatti ama sancilarim guclenmedi bana suni sanci verdiler 🤨 ama kendi acilmam iyiydi onun nobetine duweyim diye her neyse suni sancini serum.sekilde takdilar ve yavas yavas damcisini arttirdilar en cok sanciyi 15 dakika cekdim ve acilma 9 sm hemen dogum masaina aldilar guc vermek geliyodu geldikce verdim 4 5 ikinmada bebegim kollarimdaydi icerden dikisim olmadi disardan 3 dikisim oldu fakat hic hissetmedim 3 kilo 400 qram 52 sm lik minik pawama.kavustum tum.anne adaylarina ve bunu yawamak isteyenlere dualarim sonsuz💞🥰🥰🥰 annelikden iyi bi sey gormedim ben bu dunyada 🥰💞💞