Gamzenur60 Benim 16+0 haftalık bugün doktora gittim erkeğe benziyo ama kordonu da p tarafta emin olamıyorum erkeğe benziyor ama dedi. Sizce değişir mi böyle olan var mı içinizde?
Anrebasum Gamzenur60 Baska pozisyonlarda bakti mi ; beni saga cevirdi, sola cevirdi, duz yatirdi tekrar 4 - 5 kere bakti. Oyle soyledi. Sana nasil bakti
Zeyhall Gamzenur60 benim arkadaşıma da öyle dediler 13.haftada 17. Haftada bir daha gitti meğer kızmış
tugbaa15 Gamzenur60 banada aynı şeyi söyledi 20 hafta ayrıntılı ultrasonu bekliyoruz kesinleşmesi için
Anrebasum Gamzenur60 Bana 12. Haftada demisti bir çıkınti var diye; bu hafta her yonden bakti ; ben kesin mi deyince 4 5 kez pozisyon degistirdim. Sonunda tekrar soyledi erkek diye. Tek pozisyonda zor olur zaten cunku cok stabil duruyorlar😘 Ama gene de yanilma paylari vardir.
Eceveannesi Anrebasum belirtiler bişey farkettirmiyor cnm kizimda oglumdada hep aynı belirtiler o kişiden kişiye değişir tatlı yersen oğlan ekşi yersen kız die bişey yok cnm 😀sağlıkla alın kucağını za
Anrebasum Eceveannesi Kesinlikle oyle bendekiler bunlar bir de saclarim cok dökuldu 3 ay kiz da dökülmez diyorlar bilmiyorum ilk olunca 😊😊
Gamzenur60 Anrebasum evet ya ben bu hafta içi bi tekrar gidim kafa karışıklığı yaratıyo insan bide ister istemez filte alisiyo o zaman kötü oluyo
Anrebasum Zeyhall Şimdi kimseye soylemedim zaten; bir ay sonraya randevum var ben de tam netlestireyim diyorum eğer dayanabilirsem😊😊
SevdaTrkl Zeyhall Ee bacak arası fotoğrafı vermedi mi o kesin kanıt bana bacak arası fotoğrafını verdi doktorum