Gecen sene 19 kasımda hastaneye yattim.sebebi kızımın kafasıyla vura vura dogmak istemesiydi.aksam yatis verdiler sabah aksam ciger gelistirici yapildi 11 hap 5 tan serum yedim ama kizim banamisin demedi gelmekten vazgecmedi 21.11.2018 de gece saat 00.17 de 31+4 te 2130 gram 46 cm olarak geldi dunyaya ilk oglum 4240 gram oldugu icin bana baya minik geldi 😂41 gün küvezde yattı.akcigerlerinden kalbine giden damarda tansiyon var dediler.13 gün entübe kaldı.1. haftasinda 1. Evre beyin kanamasi gecirdi.midesi 1 damla sutu tolera edemedigi icin 3 güne yakin beslenmedi tam hersey duzeldi derken apneleri( solunum durmalari )oldu.doktor cok tembel ilerliyor dedi heran burundan oksijene gecebiliriz die die bi anda atak gecirdi ve kendine geldi.Çok sukur ki bilindik bi hasar kalmadi ve kuzum suan 1 yasinda gecen sene cok agladim cok uzuldum burda surekli post actim herkes destek olmustu simdi mutlu haberide vermek istedim herkese umut olmak istedim mucizelerimiz cok guclu sadece inanin yeter rabbim kimseye yasatmasin.