Guul Duanizi benden de eksik etmeyin lutfen 🙏 yarin sabah aşılamam var cok endiseliyim insallah hersey yolunda gider ismim Gül 💜
dududerya Bgmbyz Dudu derya ismim bana da dua eder misin iki buçuk yıllık evliyim ve en başından beri olmuyor 🥺
Pelin877809 Ben gebeliğimi geç farkettim. Cenaze üzüntüden sonra hamile olduğumu farkettim. Ozamana kadar düştü. 2-3 ay bekledik. Doktorum dedi şimdi tekrar başladık. Umarım olur. İsmim Yağmur.
Fadimeeeee Ismim fadime Allah razı olsun kardeşim inşallah Rabbim kucagimiza boş bırakmasın hayrli evlat nasip eylesin
Saribebek Bgmbyz Sağ salim kucağına almayı nasip etsin Allah inşaallah. Funda da dermisin canım bende 2 buçuk yıldır bekliyorum
Civco Bgmbyz ne kadar güzel bir kalbiniz var.Rabbim evladinizi sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin.dualarinizi kabul etsin inşa'Allah🙏
bahar_1 Bgmbyz sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin allah ☺️ Nurdan Fatma söylersen çok sevinirim allah isteyen herkese nasip etsin insallah ♥️
mucizekese Bgmbyz Nejla ben insallah bu ay hamile kalmisimdir. Allah razi olsun senden saglikla kucağına al insallah güle güle büyütmek guzel günlerini görmek nasil olsun
Eceunverkanra Bgmbyz Allah razı olsun senden teşekkür ederiz. Saglikla kucagina almayi nasip etsin Rabbim 🙏🏻 İsmim Ece, gonlunden gecen her sey olsun insallah