Bgmbyz Kızlar bebek isteyenlere isim olarak dua etmek istiyorum 🌹 Allahtan kismeye aratmasin versin inşallah bende 9 haftalık gebeyim ilk bebeğimi son ayında kaybettim karnımda şükür şuanda hamileym sizede dua etmek istiyorum isimen isimleri yazarmsnz
aayseegul Bgmbyz Ayşegül ..çok sagol Allah razı olsun canım.kabul olsun inşallah dualarımız.Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsn seninde
Anne18 Bgmbyz ne guzel Rabbım hakkınızda hayırlısını eylesin ben hamıle kalmaya calısıyorum polikistik over var bir turlu hamıle kalamıyorum ne olur banada dua et nolur 💕💕😔😔☹️
htcmuhammed Bgmbyz hatice 😌 Rabbim bu bebeginizi sizlere bagislasin insaAllah hayirlisiyla kucaginza alirsnzz
Hzr_7714 Teyzem icin dua isticem ismi kubra . Allah razi olsun bende dua ediyorum gonulden isteyen herkese nasib etsin rabbim.
DiplomaliEvHanimi Bgmbyz tugce dermisin canim nisanda bebegim oldu kurtaj oldum hala bebegim yok gurbetteyim hemde asker esiyim lutfen 😍😍😍😍😍😍😍😊🤲🏼🤲🏼🤲🏼🤲🏼 Allah kabul etsin simdide allah razi olsun ❤️
Dkktlbsra Bgmbyz seda, esra, sevda ve isteyen herkese nasip olsun inşallah dualarımızdan hiç eksik etmeyelim 🤲🏻 Allah kabul etsin şimdiden saolun