Gizemelmas Oppo mu xiaomi mi? Hangisi daha iyi ve hangi modelini kullanıyorsunuz benim aklımda xiaomi vardı ama vatan markete gittim calısan fikrimi oppoyla degistirdi kamerası falan cok iyi oppo nun
Minnosannis01 Gizemelmas oppo yu ilk kez duydum diğerini de avmde gördüm. Baya bakan inceleyen vardı iyidir heralde
Muge0609 Gizemelmas xiaomi En fazla Radyasyon Yayan Telefon Diye Biliyorum Tamam Hepsi Yayıyor ama En yüksek onda Çıkmış Tabi Yine Sen bilirsin
Gizemelmas aysenur4 evet ama kullananlardan yorum bekliyorum çünkü bana gösteren eleman oppo elamanıyfı tabiki oppoyu övcek
Gizemelmas Deletedmom0810 su an iphone kullanıyorum zaten ama bozuldu gönlüm tabi iPhone istiyor ama cok pahalı alt modelinide almak istemiyorum cünkü yeni model çıktıkta gercekten eski modellerin hızını düsürüyolar
Deletedmom0810 Gizemelmas iPhone’dan da o saydığınız telefonlara geçmek çok zorlayıcı olacak aynı kaliteyi arayacaksınız biraz daha araştırın bence 🙏🏻
isimsizbebek Gizemelmas xiaomi mi 8 lite kullanıyorum çok memnunum samsungdan geçtim iphone bana göre pahalı ve gereksiz bir telefon. Telefoncu olmama rağmen