Sukusu Merhaba arkadaşlar hamileliğimin 9. Haftasındayım hergun 5-6 tane hurma tüketiyorum bugün bir arkdaşımdan duydum düşüj tehlikesi yaratırmış. Aranızda doktorundan bu konuyla ilgili olumlu olumsuz birşey duyan var mı?
tgbasaritas Sukusu dusuk tehlikesi degil ama dogumu kolaylastirdigini soyluyolar. Ama bi arkadasim deli gibi hurma yedigi halde 40.haftasinda dogurdu. Ben sahsen inanmiyorum sunu yeme dusuk yapar vs gibi seylere. Dozunda oldgu surece herseyi yedim ben
Esraslc Sukusu hz meryem hurma hikayesini okumanı öneririm🌸 aslında hikaye de değil, kuranda geçen bir olay ☺️
42-AySe-07 Sukusu Canım hurma rahmin açılmasını kolaylaştırıyor genellikle 34. Haftadan sonra günde 3-5 tane yenmesi öneriliyor
Gizemabc Sukusu rahim agzini yumusatiyormus. Genelde doktorlar 36.haftadan sonra tuketilmesni oneriyor.
Minikprensesinannesi Sukusu Hurma bebek için çok faydalı olduğu söyleniyor. Genelde doğum zamanı günde 5 6 tüketilir şimdiden bukadar tüketmemelisin. Ve ben faydası olduğuna inanıyorum. Burda inanmayanlar olmuş ama genelde meryem ana otu ve hurmayı açılma olması için kullanılır.