Minnosannis01 Kızlar içince sarhoş gibi oluyorum. Eczaneci kutunun üzerine vajinadan kullanılsın yazmış. Dr iç dedi. 200 mg bendeki sizdede oluyormu aşırı uyku hali baş dönmesi
Deletedmom0083 Minnosannis01 bende de oldu ablam da kadın doğumda çalışıyor gece uyumadan al dedi bende uyumadan önce alıyorum bir sıkıntı olmuyor ☺️
Busrasar Minnosannis01 bende vajinadan alıyorum sabah akşam eğer doktoruna söylersen çok uyku ve sersemlik yaptığını sanada vajinadan önerebilir
turker_meryem_yavuz Minnosannis01 Ben de hamileliğimin 2. ayından 3. ayına kadar kullanmıştım bir kere hafif kanamam oldu diye vermişti doktor günde bir defa yatmadan önce vaninal fitil olarak kullan, ağızdan alırsan seni çok etkiler demişti.
Deletedmom0083 Minnosannis01 benimde sabah akşamdı doktorların rutin sabah akşam diyorlar çok şükür bir tehlikem yok o yüzden bir defa alıyorum Günde bazen karın agrım falan olursa iki tane atıyorum ☺️
Deletedmom00180 Minnosannis01 ben günde 3 kez alıyorum çünkü doktorum etkisi 8 saat süren bir ilaç olduğunu bu yüzden 3 kez kullanmam gerektiğini söylemişti bende de aşırı uyku yapıyor uzanınca dayanamıyorum direk uykuya dalıyorum 😂 başta düşük riskinden şimdi ise erken doğum riskinden ötürü kullanıyorum
masalsii Minnosannis01 13 5. Haftadan beri kullanıyorum ilk zamanlar sabah aksam dı suan sadece aksam iciyorum
Hzr_7714 Minnosannis01 Gece ic dedi bana doktorum icip yatiyorum hicbirsey olmuyor uyudugum icin .Zaten uyuyamasama 1-2 saate ilac etkisiyle uyuyorum
aydandir Minnosannis01 vajinal olarak kullan yan etki yaptıysa bana da doktorum vajinal kullan yan etkileri yaşama demişti
Aysegulk Canım bende 14. Haftamda kullanmaya başladım 18. Haftadayım hala kullanıyorum doktor verirken ağız yoluyla veya vajinal kullanabilirsin ama ağız yoluyla alırsan sersemlik yapıyo demişti eczacı da aynı şeyi söyledi vajinadan alıyorum ben
kitapkurdu Minnosannis01 ben gece yatarken içiyorum doktorum öyle söylemişti. İlk öğrendiğimden beri kullanıyorum hem de 15.haftadayım bi yan etkisi olmadı. Gündüz yapıyordur öyle
merveunal Minnosannis01 bende kullanıyorum agızdan aldıgın için sersem gibi yapıyor dogrusu vajinadan almak hep daha etkili hemde yan etkileri daha az
Aslihilal09 Minnosannis01 fitil olarak ta kullanılıyor o şekilde kullanıldığında fazla Bi baş dönmesi fln yapmıyo agızla alındığında insanı çok sersemletiyo baş dönmesi baş ağrısı uyku miğde bulantısı çok oluyo bende kullandım