cetinpinar Kızlar yardımcı olun lutfen.34+5 teyim. Bu zamana kadar genital bölgemi hep tıraş bıçağıyla aldım. Haliyle sert. Ağda yaptırmayı düşünüyorum ama kendimi kasarsam bebeğe bir zararı olur mu diye düşünüyorum. Çok kararsızım. Ne yapmalıyım?
Svcnn cetinpinar aldiriken yavas yavas kucuk kuck yapstrip cekmelerni rca edn dgumda ve dgmdan snra uzun sre cikmaz bari ck rahat edersnz bnde hp agda yaptrym
Zeynepmum cetinpinar bu zamana kadar yaptırmadıysan canım bence gebeliğinin bu son haftalarında hic riske girme çünkü ben ben devamlı ağda yapan bi insan olarak dün çok olmayan tüylerimi alırken bile kasildim bu arada 38 haftalığım ama tabiki dayanırım diyosan yine de sen bilirsin
MinikMucizem42 cetinpinar bu zamana kadar tras yapmissin agda yapsan hem cok acir hemde kanar birde surekli agda yapanlarinki gibi uzunsure gitmez hemen geri uzar bi faydasi olmaz yani.daha oncedende yaptirsaydin doguma iyi olurdu ama simdi bisey farkedecegini sanmiyorum
NaimeYilmaz cetinpinar ben normalde agda yaptırıorm gebelıgmn basından berı jılete gectn ıster ıstemez kasıorux kendımızı bı sorun yasamak ıstemem
Cagla İlk kez yaptiracagin icin bir sey soylemek zor canim kendini kasabilirsin, korkabilirsin. Aslinda bir sey olmaz korkmaya gerek yok ama sendeki etkisi nasil olur bilemem. İlk aylarinda baslasaydin keske
gizempoyrazim 3haftada bir aldirmaya basladim bu aralar hormonlar cok fena onceden 1 bucuk ayda falan gidiyordum. Surekli agda kullanan biriyim ama sonuncusunda cok kasildim bebiste korktu sanirim 33.haftadayim aliskin degilseniz biraz can yakici olabiliyor..
SelviBalc cetinpinar tatlım ben manikürcüyüm haliylr agdada yapıyorum şimdi sana yzman olarak fikrimi beyan edeyim 🤗 agda yaptırma jilete devam et çünkü uzun süredir jilet kullanıyosan köklenmiş güçlenmiltir canın yanar kasılırsın ve ilk üç dört sefere kadarda yumuşama olmaz buda üç dört ay demek olur benim fikrim bu agdacı olarak ama yinede sana kalmış 🙂
Gunesimveben Hic agda yaptirmayip son zaman agda yaptırıldığında genelde erken doguma sebep olabiliyormus.yine burda okumuştum yinede siz bilirsiniz ama riske atmayin