Merve895 7 aylık gebeyim 2kilo olmuş kıZım sizce ayına göre kilosu iyi mi ben hamileliğimde 3kilo almışım sadce sizler ve bebeğiniz ayına göre kilosu nekadar ❤️😘
Ozlembjk Haftasina göre takip etseniz daha iyi olur çünkü 7 .ay 4 haftayi içeriyor mesela ben şöyle diyim bende 7.ayimdayim 30.haftadayim bebegim 1.300 kilo haftalar önemli bizim için 😍💞
Tugba_O Ozlembjk 31. haftadayım bebişim 2 kilo. Bundan sonra daha çok kilo alır diyolar inşallah normal doğuma engel olmaz
Ozlembjk Tugba_O insallah rabbim dogumunda hayirlisini versin bebeginizin kilosu haftasina göre gayet iyi burda bi kac dogum hikayesi okumuştum inatla 4 kilo üzeri normal dogum yapanlar vardi hayirlisi size de nasip olur inşallah
Ozlembjk Merve895 masallah ayniyiz sizinle sizin bebek baya güzel kilosu ben cumartesi gidicem bakalim benimki kac kilo olmus hayirli dogumlar diliyorum 💞☘
Deletedmom00260 Haftam. Üç gün önce 1170 idi ağırlığı☺️ Bense hamileliğimden bu yana toplam 5 kg aldım.
Merve895 inşallah normal Doğuma engel olmaz daha belli olmasada normal Doğum nasıp etsın allah ısteyene 🤲 normal Doğum tercıhım 👌
Gktrkzbn2020 27 haftalığız kilosu 1280. Doktor haftasına göre iri bebek dedi ama yorumlara göre normal 😃