Islim123 Rabiia41 ben yapmadım doktorum aldırmayacaksan gerek yok kesin net sonuçlar vermiyor dedi. Ayrıca ben özele gidiyorum iki doktordansa aynı görüşü aldım tabiki yapılması öneriliyor ama çok önemli değil müdehale yapilamiyor
Gamzee00 Rabiia41 ben de yapmadım doktor down sendromlu çıksa aldıracakmısın dedi kesinlikle hayır dedim şimdi üç hafta sonra sadece ayrıntılıya gircem onda zaten herşey belli oluyo
Ecrinbzkrt Rabiia41 valla cnm bende yaptırmak ıstemıyorum yaptırırsan dıer testlerı yada ayrıntılı ultrason yanı rabbım saglık versın evlatlarımıza
Rabiia41 Islim123 bencede kesin net sonuçlar vermiyor çok duyuyorum şöyle dendi ama sağlıklı doğdu laflarını oyuzden morel bozmaya gerek yok bende sırf bu yuzden ıstemıyorum yaptırmak 😊
Mlsblnsy Ben 2 hafta önce yaptırdım çok şükür birseyde cikmadi diğer testleri yaptırmayı düşünmüyorum sadece detaylı ultrason o kadar şeker yüklenmesinde de karar veremedim bi turlu
Af072019 Bende yaptırmadım zaten testler kesin doğru bilgiyi vermiyor olasılığı veriyor dua edelim çocuğumuz sağlıcakla doğsun