Kubra_s Ileyda_12 5. Haftada kese 7+3 te bebek ve kalp atışı hatta ilk doktorum bu iki zamanda çok zor görmüştü ama şimdiki doktorum herşeyi şıp diye görüp söylüyor😌
Ileyda_12 Kubra_s bende yarın 6 haftalık oluyoruz duyarmiyiz acaba veya sağlıksız olduğu belli olur mu
Kubra_s Ileyda_12 kimisi 9 haftada ancak duyuyor degişir yani sakın kötü düşünme hep iyi düşün doktor genelde bilgi veriyor haftası hakkında
busrasahinn Ileyda_12 evet kese ve bebek kalp atımı da başlamış ama ilk bebegimde 6 haftalikken gittiğim de kese 5 haftalikti bebeği 7 haftada görmüştüm şimdi 13 aylık oğlum bu ikinci bebegim
Ileyda_12 Kubra_s inşallah güzel haberler alırım ilk gebeliğim kürtajla sonuçlandı korkum var biraz aslinda
Ileyda_12 Islim123 benim karnımdan gördü direk keseyi haftaya gel kalp atışını duyalım dedi ama korkuyorum
Omerinzevcesi Ileyda_12 inşallah canım 8-9 haftada duyanlar var sen hiç stres yapma duyacaksın Allah'ın izniyle
Deletedmom0870 Ileyda_12 Ben 5+5 de keseyide gördüm kalp atışlarında duydum. Çok sevinmiştim ilk seferde duymuştum yavrumun kalbini şimdi 9+1 hamileyim
Nslhnakn Ileyda_12 hepsi vajinal muayene oldu 5 haftalıkken kese ve bebek görünmüştü 6. Hafta gittiğimizde kalp atışlarını ultrasonda gösterdi ama dinletmedi doktor, 7. Hafta da gittiğimizde dinletti 🙏🏻