sumosgoksu __birafitap__ Ben de artık farklı eczaneler arayışına girdim Hatta şimdi eczaneden geldm erken gebelik testi aldım😂😂😂😂
sumosgoksu Aykal bu ay soğan kürü yapmıştım ovulasyon takip ediyordum yumurtlamayı görünce bıraktım Soğan kürünü
sumosgoksu Sabah ilk İdrarla normal gebelik testi yaptım Hayalet çizgi çıktı hemen çıktığı için olumlu düşündüm ama erken gebelik testi yaptım negatif bu ay da olmadı sanırım
Aykal sumosgoksu yok yok hemen kötü düşünme daha 6 gün var gün doğmadan neler doğar canım kür mür bilmem ne hikaye kafan rahat olacak hepsi o
Myasminn Aykal Beeen 1buçuk yılda en az 50test kullanmışımdır artık almaya utanıyordum en sonunda pozitifi gördüm çok şükür ☺️
Aykal Myasminn valla canım benimde 1 buçuk yıl oldu bende en az senin kadar almışımdır yani inşallah bu ay son olur benimde. Çok sevindim senin adına canım hayırlı hamilelik hayırlı evlat olsun inşallah
Myasminn Aykal amin inşallah canım Allahım isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah
Muge0609 Aykal Erken Gebelik Testi Yapabilirsiniz Brnce Ben Adetime 3 Gün Kalası Öğrendim Erken Grbelik Testiyle