Imran Kızlar eşiniz bebekle konuşup dokunuyor mu karnınıza?? Erkekler babalık duygusunu çok geç idrak edermiş. Endişeleniyorum
AycanFb Imran benimki de gelip seviyor karnımı çok hevesli cinsiyet öğrenip odasını falan düzmek istiyor mesela ama geçenlerde bi tanıdığım sordu ne hissediyorsun diye açıkcası birşey şuan çok hissetmiyorum dedi şoka girdim🤣🤣 Benden çok karnımı seviyor Allahım bu nasıl birşey yaaa der hep sevinme tarzında ama gel gelelim öyle bir cümle kullandı şaşırdım o kadar ilgiliyken böyle bir cümle kullanmasına 🙄🙄🙄🤪🤪🤪
Eacem Imran bénim eşim çok hevesli ama ilk baska oluyo tabi ilk kizimda çok hevesliydi surekli yanimdaydida banyoya felan girerken yanimda oluyodu ayagin kayar dusersin diye tabi bu ikincide pek ô kadar degildi ama ikisiylede konustu sevdide hakkini yemeyim 😊💞
Svcnn Imran benm kadar hevesli degil hareket etgnde bile zor dokndryrm dogunca babalik dygusu gelisir derler
Denizsevim Evet, özellikle hareketlerini hissettikten sonra daha çok dokunuyor ve konuşuyor onunla. Bazen ben uyurken karnımı okşuyormuş o da ona tekme atıyormuş. Sabahları anlatıyor bana, sen uyurken oğlumla oynadık biz diyor.😁😂
Supersmomm Denizsevim bende hissediyorum bazen ben uyurkeen karnıma dokunduğunu 🤗 Birde göbeğime doğru sesleniyor sesimi duyan varmıı canın sıkılıyomu orda evladımm diye 😂😂 Erkekler direk babalık duygusuna giriveriyor bence onlarda çocuk ruhlu oldukları için çokta komik oluyorlar bazen 🤗
Hiranurunannesi AycanFb belki başkalarına aksettirmek istememiştir erkekler böyle oluyor genelde duygularını başkalarıyla paylaşmaktan hoşlanmıyorlar ☺ Yada nazar değer falan diye çekinmiş söylememiş olabilir. Seninle ve bebeğinizle ilgileniyorsa dışarıdakilere ne dediğine hiç takma bence ☺
Eacem Imran tekme attigi zamanda ona hissetttirin belki öyle acilir ilgilenir istemiyosada çok fazla ustune gitmeyin kendini belki doguma sakliyodur dogumdan sonrada ô size birakmaz belki ne malum 😊💞
AycanFb Hiranurunannesi çocuğunu özlemle beklediğini biliyorum evet haklısınız nazardan çok korkuyor internette çocuğuyla ilgili birşey bile paylaşmamı istemiyor ☺☺☺☺
Imran Karnım çok belli değil, yani normal su içmiş de hafif şişmiş gibi. Aynen atması lazım utanmayı🙂
Eacem Imran çok dert etme canim karniniz iyice bi ciksin onu bekliyodur belki bénim esimde ikincide pek ilgilenmedi baslarda karnin iyice bi ciksinda diyodu gercekten dediginide yapti karnimdakini iyice cikinca ilgilendi
cimennbayann Imran benim eşim konuşuyor seviyor kendi kendine gelir karnımı öper kızım annen beni üzüyor der ara sıra da çocuğa şikayet eder ufak tefek tartışınca😂
Rabia88 Imran esim tek cocuk ve annesini dugunumuzden 3 ay once kaybetti teyzesi falanda yok tek oldugunicin sanirim ssvgi bolunecek diye korkusu vardi rahat 2 yil cocuk istedim durdum gecen mart ayinda bir dusuk yasadim simdi sukur 37+2 haftalik hamileyim asla bu kadar hevesli ve duskun olacagini tahmin etmezdim cocuk odasi lafina sakasina bile karsiydi simdi resmen tek onceligi o bu sefer de buna taktim madem bu kadad isteyecek sevecektin beni neden o kadar beklettin diyorum sus kizim duyacak diyip kiziyla konusuyor neden kiz cocuklarinin odasi pembe diye soylenen adam simdi herseyi pembe yapti bizimki benden daha cok hissediyor kizini kisaca babalik duygusuda kisiden kisiye degisiyor ben istemz diye uzulurken cok sasirdim tekme attikca elini koydurun ultrason resimlerini gosterip her hastane cikisi anlatin arada bebegin agzindan msj yazp konusun kiyafet ve oda ile ilgili seylerde fikrini alin hatta onun istedigini alin ben geneldr oyle yaptim simdi hepsi babasinin zevki diyince daha bi mutlu oluyor 😊
Tubikk Supersmomm ahahahahh çok haklısın😂😂 bazen hareketlensin diye karnımı sallıyorum çocuğu niye sarsıyorsun diyor bana😂😂😂