Doktorumla 11.11.19 saat birde planlı sezeryan konuşmuştuk. İlk çocugum sezeryan olduğu için araları iki yaş mecbur sezeryan olucaktım. Herneyse o gün hazırlandık ettik bütün aile hastanedeydik. Beni hemen ameliyathaneye aldılar. Şimdi daha da korkuyordum çok çok ağladım. Sanki olcakları biliyomuşum gibi. Aneztezi uzmanı bir an olsun elimi bırakmadı o kadar heyecan yapmıştım. Sağolsunlar doktorumda en başından en sonuna kadar ordaydı. Karnımda bir an boşluk hisseettim oğlumu çıkarmışlardı ama ne ağlama sesi ne başka birşey. Sessiz oldu çok ameliyathene fıs fıs bişey konuşmaya başladılar. Doktoruma diyorum bebeğim iyimi sağlıklımı çıkmadı mı nerde diyorum. Sakin ol çocuk doktorumuz kontrol edicek çok sağlıklı dedi. On dakika geçti yine yok.zorla yanagıma getirdiler öptüm sadece hemen aldılar. Doktorum bana göbek bagını kesince oksijen alamadıgı için ağlıyamadı ve morardı. Yoğum bakıma gidicek kendine gelsin yanına getircekler dedi. Beni bir ağlama aldı, o an bıraksalar kalkabilsem arkasından gidicem çocugumun ama imkanı yok 😭😞 sonra odaya çıktım. Annemler kayınvalidemler odayı süslemişler bnm istedigim gibi ama bbeğimin yatağı boş. Eşim çok soğukkanlıdır panik yapmaz. Ben baktım bebeğe çok iyi böyle böyle olmuş getrcekler falan dedi. Ama meğerse ona söylemişler. Akciğerlerine su kaçtığı için yatıcak ve ağlamasının düzelmesi lazımmış. Bir haftayı bulur demişler. Herkes ben üzülmiyim diye yarın çıkar merak etme. Öyle güZel bebek buna benziyo falan filan.ne deseler nafile ama işte. Dört saat snra ayaga kalktım. Kalkar kalkmaz bebeğimin yattığı yoğun bakım ünitesine gittim. Eşimle beraber. İçerde bir sürü bebek vAr evet ama o an sadece gözün kendi bebeğinde oluyo. Maşallah tosun gibi oğlum. Heryanına kablolar var. Ağlasan adam akıllı ağlıyamıyosn dikişlerin zonkluyo. Eli ayağı titriyo insanın dokunamıyoaun bile. Gerçekten çok zor allah kimseyi düşürmesin. 😭😞 elim kolum bomboş kaldı. Ziyarete gelenlere tek tek açıklama yapıyosun bi bakıyolar çocuk yok falan çok kötü durum. Ertesi gün hastaneden çıkarken tekrardan görmeye gittim kabloların hepsi çıkmış sadece beslenme kablosu kalmış. Doktor iyi toparladı kendini beslenmesinede bakalım ona göre dedi.eve geldik kendimi çok çabuk toparlamaya baktım ve öylede oldu allahım yardım etti gerçekten. Hastaneye her iki saatte bir emzirmeye gittim. Eşim kızım ben.hastane allahtan yakın mesafede. Bir haftayı buldu. Sefil olduk yollarda üçümzde. Geçtiğimiz salı günü oğlumuzu almaya gittiik. Doktorum çok iyi düzeldi bir sıkıntısı kalmadı artık dedi. Ve aldık.ne lohusağlıgımı anladım. Yatamadım hiç. Ne bebeğimi ne doğurdugumu anladım. Ama allahıma binlerce keZ şükürler olsun şuan evimizdeyiz. Eşim kızım ben ve oğlum. Gerçekten eşimin hakkını ödüyemem. beni iyileştiren ayağa kaldıran , kızıma bakan hep oydu. Allahım kimseyi evladıylada sınamasın. Evdeki hesap gerçekten çarşıya uymuyor. Planlı hazırlanıp gittiğiniz yerde başımıza neler gelebiliyor.uzun oldu kızlar kusura bakmayın 🙏🏻❤️😘😔