Seymasezer Aysimadgdgl ayy banada vermişti sabah ac karnına iç dedi içtim midem bulandı kustum bide büyük tuvaletin rengi simsiyah oldu kabız yaptu içmedim daha. Devavit vs baska seyler iciyorum zaten onlardada demir var yeterli diye düşünüyorum 🤷🏻♀️
Deletedmom0810 Seymasezer ayrıca senin yeterli diye düşünmenle bebeğe sağlaman gereken Demir miktarının arasındaki farkı napıcaksın ne kadar rahatsınız ya şaşırıyorum gerçekten doktor gerekli olmasa kimseye ilaç vs vermeye uğraşmaz zaten
Seymasezer Asli1716 nasıl önemli değil senle bokun rengini tartıscak değilim. Ayrıca seninkinin rengi öyleyse sende kalsın 🤫
Deletedmom0810 Asli1716 evet Demir ilacının en büyük yan etkisi mi diyim artık bu oluyo bende kullandığımdan beri siyah 😂
Asli1716 Asli1716 önemliden kastım kötü bir etki değil yani herkesde siyah zararı yok bu durumun demir almazsan doğumda kan kaybı yaşanıyomuş depoların dolması lazım kötü bişey yazmadık niye gereksiz tribe giriyosun ki
Seymasezer Deletedmom0810 tamam bende onu dedim zaten demir ilacının etkisi rengini simsiyah yapıyor dedim. Dediğim seyi bana niye diyosun bidaha ki
Deletedmom0810 Seymasezer hayır siyah olması anormal bişey gibi laf sokmaya çalışmışsın diğer bayana da o yüzden yazdım
Seymasezer Deletedmom0810 laf mı sokmusum ? Evet gerekene yaparım öyle laf sokmalar ama kızcagız kullanan var mı diye sormus bende insan gibi “ben kullandım kabızlık ve siyah renk yaptı bende etki olarak” dedim. Bu laf sokmaksa 😂 demekki laf soksam yerin dibine girersin burda
Deletedmom0810 Seymasezer ben soru soran kişiye verdiğin cevaptan bahsetmiyorum daha nereye ne yazdığından haberin yok 🤦🏻♀️
Seymasezer Deletedmom0810 tabiki buraya kadar yetecek sonucta bir uygulama daha ilerisine gidilmiyor üzgünüm senn için
Asli1716 Deletedmom0810 boşver canım anlamıyo heralde biz insanlık yapıp bilgilendirmeye çalışıyoz gereksiz laf sokma çabası ne gerek varsa burası kavga etme yeri değil bilgiler paylaşılsın maksat
mutser bende de demir ilacı inanılmaz bulantı yaptı. hamile olduğumu öğrendiğimden bu zamana hiç kusmamıştım ama bu ilaç sağolsun :) doktoruma anlattım ilacı iç hemen kahvaltını yap o zaman ama süt ürünleri tüketme ilk yarım saat diye uyardı..
BuketTe Benim değerlerim kullandığım halde düştüğü için günde 2 taneye çıkardı doktorum. Birini öğlen birini akşam yatmadan atıyorum atarken yanında bi tane meyve elma ayva muz bişey yiyorum hiç hissedilmiyor bi de öyle dene istersen.
Af072019 Benim doktorum da aç karna iç dedi ama miden bulanır tok karnına da içebilirsiniz dedi ben tok karna içiyorum Bi sorun olmuyor