Ayın 18 inde oğlumu kucağıma aldım. İri bebek olduğundan doktorum normal doğumu önermiyordu burda fikir almak için başlık bile açmıştım bebeğimin sağlığı için sezeryanı cumartesi günü görüşmede kabul etmiştim. Salı günü sezeryan için gün aldık. Pazar günü akşam11 gibi beyaz sümüksü bir akıntı geldi hamilelik öncesindeki gibi şaşırdım ama nişanı kırmızı ya da kahverengi beklediğimden önemsemedim. 39+1 günü Pazartesi sabah kalktım wc de bir baktım yine aynı akıntıdan gelmiş internetten nişan fotolarına bir baktım meğer nişanım gelmiş doktoruma msj attım cevap beklerken annemle kalktık ev temizliğine giriştik. Öğlen gibi doktorun yanına gittik muayenem yapıldı doktorum doğum başlamış eve gidersen gece sancı gelir apar topar buraya gelirsin dedi. Hemen eşime haber verdim yatışım yapıldı. Saat 4 te sezeryana alındım. Açıkcası sezeryana kolay diyenler, küçümseyenler halt yemiş. Derdim korkutmak değil ama sakın normal doğum zor sezeryan kolay algısına inanmayın. Sezeryan hakkında sorusu olan varsa anlatırım😊 daha da çok uzatmim o konuyu😊 oğlumun sesini 15 dkka sonra falan duydum kedi gibi bir şey çıkardı kuzum😊ağlayacağımı düşünmüyordum gözlerimden yaşlar boşaldı eşimi de içeri aldılar o ayrı ben ayrı ağladım😅 direkt odamıza aldılar bebeğimi ardından da beni 1 gün kaldık hastanede şuan 3 günlük olduk teyzeleriii