Aysegul-29 NurBulut96 bende 37+4 yim dün gece adet sancıdı gibi geldi kasılmalar sabah gitti sizde de oluyor mu böyle
NurBulut96 Aysegul-29 adet sancısı değil de kasıklarımda ara ara ağrı oluyor sanırım çatı ağrısı, henüz adet ağrısı gibi ağrılarım olmuyor
Nil35-5 Aleyy00 amin inşallah 😍🤲🏻Ne mutlu sana. Doya doya kokla bebeğini. Darısı bize. Ben 30 haftalığım şu an. Yakışıklımı bekliyorum 👶🏼☺️
Aleyy00 NurBulut96 doğuma hazırlıyor vücut kendini, doğum zamanı adet sancısı gibi başlıyor sonra artıyor anlamamak mümkün değil ayırt ediliyor doğum sancısı
Aleyy00 tugbadm ben inanmamıştım ama yine de yedim denemekten zarar gelmez diye 36 haftalıkken bir tane yiyordum sonra arttırdım 3 tane yemeye başladım gerçekten 5 saatte doğum yaptım açılmamda tamdı ki ilk bebekte doğum için 20 saat veriyor doktorlar
tugbadm Aleyy00 maşallah canım hayırla büyüt yarın bende başlıcam inşşş birde sıcak suya oturuyum mu herkes açılma sağlıyor diyor
NurBulut96 Aleyy00 bu sanırım bebeğin çatıya yaptığı baskı, yürütmüyor kemik ağrısı tarif edemiyorum. Ama doğum sancısı olduğunu düşünmüyorum ben de
Aleyy00 fadimdurmus amin inşallah teşekkür ederim inşAllah kolaylıkla kucağına al yavrunu. Lavman hiç düşünmedim yani çnkü hastaneye gitmeden önce inan iki kez tuvalete gayet rahat çıktım doktor sormadı bile
Aleyy00 Kubradem kesinlikle ayakta durmak yürümek ve sürekli oturma kalkma hareketi yapmak o kadar rahatlatıyor ki bir de sancı girdikçe birisi sırtınıza masaj yapsın çok iyi oluyor
Aleyy00 NurBulut96 evet yürütmemeye başladıysa eğer yavaş yavaş kanala girmeye başlıyordur, doğuma hazırlık çalışmaları😊
Aleyy00 tugbadm valla ben her duş alışımda karnımı severdim suyun altında böyle kasıklarıma masaj yapardım son haftalarda sancı geldiğinde hastaneye gitmeden önce sımsıcak bir duş da çok iyi oluyor
Aleyy00 Btl_zngn yok canım sanmam yani öyle olsa benimki erkenden gelirdi çok öncesinde söylenmişti çünkü suyumun fazlalığını
Kubradem Aleyy00 doktorum çatı muayenesinde ön kemik basık normali deneriz dedi olmazsa alırız dedi. Bende normal doğumu çok istiyorum bakalım
Meriss Kubradem ben daha çatı muayenesi olmadım, spekülümle yapacaklarını sanmıyorum ama sormak istedim elle mi baktılar diğer türlü mü acaba çok uzun sürmüyo diye biliyorum ama
Aleyy00 tugbadm bir de ben doğumdan bir kaç gün önce halılaro gırgırlamıştım bununda işe yaradığını okumuş denemiştim denemekten zarar gelmez umarım kolay bir doğum olur😊