Sevde25 Hanımlar çıtçıtlı badi yani Zıbın nedenKoyuyorsunuz göbek bağı düşmeden onu giydiremezsiniz ki🤔 bnm ikinci doğum olcak iç Zıbın mi diyolar onlardan bi kaç tane aldım dikişsiz oluyo
Demetdemircioglu Sevde25 dogdugu gunden beri giydiriyorum ben citcitli badi🤷♀️ belinden baglanan sey mi oluyor sizin dediginiz eskiden cok giydirilirdi hic kullanmadim ben
turkanfidann Sevde25 bende sizin söylediğiniz gibi duydum hastanede söylüyorlarmış zaten sizin dediginiz iç dış zibindan alicam bende
Demetdemircioglu turkanfidann evet 4. Ayimda sutumun azalmasi ve meme reddi durumunu yasadim damladan kullandigimda damla damla sut cikan sol gogsumden cesme gibi süt akti .oglumda 3 gun sut gelmeyince cok aglamistim gelmicek diye yine ayni seyi yasamak istemiyorum🙃
2202020 Tuuce7 şampuan lif tayt gerek yok taburcu olmadan banyo yaptırmıyorlar zaten bebeğe bez Fazla koyun
Badevehande Hastane de bi gece kalacağın için ketıl çok gerekir neden dersen ıslak mendil pişik yapıyor ve kahve lazım anesteziyi atmak için. Kanama nedeniyle yedek pijama ve terlik çok lazım
Deletedmom0065 Derderya hayir koymayin. Sütünüz ilk gün gelmezse biberon verilmiyor mamayi şırıngayla veriyorlar. Eger biberon verirseniz memeyi tutma da zorluk yaşarsınız emmek istemez
Demetdemircioglu turkanfidann ben dogum yaptigim gün kullanmaya baslicam oncesinde kullanilir mi bilmiyorum canim🤷♀️
Tuuce7 2202020 ☺️ Doğru dikiş yüzünden yıkanma derler hayatımda hiç ameliyat bile olmadım ondan bilemedim yani