filizzzz 10+1 haftalığız kızlar uzun süredir göğüs hassasiyetim yoktur hiç kalmadı ama istifra mide bulantılarım cok fazla sizlerin ne zaman geçti acaba normal midir
Cokokuyan_dorukusunannesi48 filizzzz Her hamilelik Farklı belirtilere takılma.Göğüs hassasiyeti geçer gibi oluyor sonra ara ara yine yaşıyorsun.Kiminde de doğuma yakın artış oluyor.
ebis filizzzz tamda o haftalarda geçti benimki hatta doktorasordum çok normal sürekli olucak diye bisey yok demişti 18 haftaligiz çok şükür hala yok göğüs hassasiyetim 10 larda gitti gidiş o gidiş 🤷
filizzzz Cokokuyan_dorukusunannesi48 tesekkür ederim ilk zamnalarda asırı vardı dokunamıyodum resmen simdi sıfıra indi dikkatimi cekti yani
filizzzz ebis ya tesekkür ederim içim rahatladı biraz gercekten ☺️ sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbm🥰
ebis filizzzz Aminn inşallah :) tahmin edebiliyorum endişeni Bi anda göğüs ağrısı geçince insan diyo noluyo. Hatta benimki ler dolgunlugunu bile yitirdi o hafta :)
Bttll filizzzz insan korkuyor aklımıza hemen kotuyu getiriyoruz şahsen ben oyleyım acaba bısey mı oldu diye bazen İcim ıcımı yiyor elimde olmadan 😊 ınsallah saglıklı bir sekılde kucagımiza alırız mınnosları😍
Deletedmom0810 filizzzz bende de aşırı rahatsız edici derecedeydi 12. Haftadan beri Falan yok şu an 18. Haftadayız böyle olmaması çok daha güzel 🙏🏻😂