okyanus8731 merhaba güzel anneler güzel adaylar ..gerek trendyol olsun gerek hepsiburada olsun ve daha birçok alışveriş siteleri var..ben yurtdışındayım..bu sitelerde hangi ürünler kaliteli hangileri iyi bilmiyorum..sizler hangi markaları tercih ediyorsunuz lütfen bana bu marka konusunda yardımcı olur musunuz..türkiyeye sipariş verecem de eşim oradan gelip alsın..teşekkürler
Cokokuyan_dorukusunannesi48 okyanus8731 Canım ne alışverişi yapmak istiyorsun giyim mi,bebek için banyo malzemeleri mi,beşik mi,beslenme ürünü mü aklıma gelenlerden hepsi mi:))
anjel_selinaa okyanus8731 Selam canım Trendyolda kaliteli marka ürünler güzel çıkıyor, ben genelde hepsi buradadan alışveriş yapıyorum ondan memnunum ikiside kötü değil bence
Real okyanus8731 ne almak istediğine bağlı.ben hepsiburadadan mama alıyorum hep ileri tarih geliyor hiç sıkıntı yaşamadım.pisik kremide düzgün geldi.bide marka onemli aldığın şeyin markası iyiyse online alışverişte de aynı kalite geliyor.
YDE okyanus8731 ben genelde hepsi burada ve n11 den aldım. Aynı ürünler trendyolda biraz daha pahalıydı genelde. Sorun da yaşamadım açıkcası. Hatta n11 daha sorunsuz bile geldi bana.
okyanus8731 Cokokuyan_dorukusunannesi48 büyük ihtiyaçlar yatak beşik araba anakucağı sağım makinesi 😃
okyanus8731 anjel_selinaa yani mesela kiwi diye bir markayı çok beğendim ama hiç buaralarda o markadan bahsedeni duymadım fiyatının uygun olmasına rağmen..buyüzden siz genelde neleri tercih ediyorsunuz merak ettim
okyanus8731 yatak, beşik, anakucağı, bebek arabası büyük ihtiyaçlar yani..sterilize makinesi, süt sağım makinesi..kıyafetleri buradan halledeceğim inşallah
Cokokuyan_dorukusunannesi48 okyanus8731 Park Yatak düşünüyorsan Pierre Cardin yada Craft.Sepet beşik için netten inceleyip özelliklerine bakman lazım.Süt sağım Makinesi için elektrikli alacaksan Avent kesinlikle.Elde sağma için Wee Baby den memnunlar.Arabalar ve ana kucağı çok çeşitli.Kraft,Chicco ve benim tercih ettiğim Casual Cadillac markasına bakmanı tavsiye ederim:)