Baloglum93 Tavuktan ve tereyağından tiksindim 🙄🙄🙄 tereyağının o kokusunu çok severdim ama hamileyken o kokusu o kadar kötü gelmeye başladı kii koca bı tereyağı dolapta aylardır duruyo 😀😀
Esrayksl miyendizhanim Canım bende yumurtanın her türlüsünü yerdim şimdi yumurta ve tavukdan tiksindim. Hele tavuk dokunamıyorum bile 🤪
Adel001 Gulnur bende duydum ama nedenini bilmiyorum neden acaba?)) ben affedersiniz döneri bol mayonezli severim babam kızıyo sana yasak diye
Kedili_Anne Mrvelis benim de arada başa sarıyor. Galiba tam geçmesi diye bir durum yok 😭 bi hafta iyi gidince biraz moral oluyor sonra aniden tiksinti ☺️
Yrnkrm Gulnur vallahi kendim hariç herşeyden tiskiniyorum bazen eşimi bile yaklaştıramıyorum dışardan geldiğinde sokak kokuyor diye 🙄🤭
Dibeee Gulnur ben ilk hamileliğimde eti bol bol yedim ve cok seven biriyim simdi 2.ye hamileyim ve yiyemiyorum aklıma gelince tiksiniyorum.
Nehir66 Gulnur Mrba bende etten tavuktan tiksindim yiyemiyorum bide sarımsağı görünce fena oluyorum turşunun ne kendisine nede kokusuna dayanamıyoum nefret ettim resmen bunlarda sevdiğim şeylerdi oysaki ama tatli yı çok yiyiyorum 🥺🥺
begumseker Gulnur balık, yumurta, bulaşık makinesinden bile tiksinmiştim eşim koku yok demesine rağmen kokuyor gibi geliyordu..
Asd92 Gulnur ABC kırmızı şişe yumuşatıcı, sarımsak ve yumurta. Bunları başlarda görmek istemiyodum ama şimdi geçti yumurta ve sarımsak yıyebiliyorum ama yumuşatıcı hala itici geliyor
Emin_e Gulnur ben de et yiyemiyorum ya ne zaman kendimi zorlatip yesem midem kotu oluyor, normalde de cok severek yemiyordum ama hamileyken kokusu falan cok agir geliyor
Gulnur Adel001 icinde bulunan bazi bakterilerden dolayi gida zehirlenmesi yaoabiliyor interneten arastir istersen cnm
Adel001 Gulnur yemin ederim sevdiğim ne varda kusma zamanı yediğim herşeyden tiksindim. Ki maalesef devam ediyor.