Hakbas2020 Gulnur cnm valla erkek bebeğe hamilelikte insanın canı et ve tatlı çekiyo en çok kızda da tatlıdan tiksiniliyo çoğu kişiden duyduğum
Bsecill Gulnur erkek cinsiyetimiz buarafa sürekli ekşi böyle soğuk şeyler tüketiyordum herkes kız mı acaba dedi ama erkek çıktı 😊
Sghslove Gulnur yumurta-et 😔😏çokta faydalı. Yumurtayı zorla yiyorum sabahları çok güzel pişirip ama bazı günler hiç canım istemiyor yemeyiveriyorum. Protein almıyor çocuğum diye de vicdan azabı çekiyorum sonra
Hakbas2020 Bnm doğuma 7 haftam kaldı hala daha lahmacun kıymalı güveç ve pizza yiyemiyorum çok da severdim hamilelikten önce
Hakbas2020 Minnosizmmm kaç haftalıksın ?bende ilk başlarda yumurtadan ve etten tiksinmiştim şimdi sadece sarımsak kaldı
Minnosizmmm Hakbas2020 şuan 26+5 olduk en başta tiksinmiştim sanırım ondan oldu ama mesela krep falan yapınca yiyorum et olarakta balık tavuk tuketiyorum genelde başka şeylerle tamamlamaya çalışıyorum çok şükür bebeğimin kilosu boyu falan her şeyi de iyi.
2020_ozerbebis Hergün en az 2 defa içtiğim türk kahvesini 25+1 hamileliğim boyunca 4kez içmişimdir anca..😓
Eylemleyli Zeytin kısacası zeytin kokan herşeyden tiksiniyorum 5 haftalıkken tiksinmeye başladım hala da yiyemiyorum kokusu dahi gelse midem bulanıyor
Ezgi05 Yiyecekten öte yumuşatıcı sıvı sabun şampuan saç kremi bu tür şeylerden tiksindim 15+5iz hala burnuma bunlardan biri gelse midem bulanır