tugbadm Cgdmkrkmz 36+ 2 yiz 3.400gram kilomuz doktor normal gözüküyor doğum diyor bebek 38 haftalık gözüküyor diyor allahım yarabbim başka doktorlar büyük olunca sezeryan der benim ki normal diyor hiç ihtimal vermiyor bile işin garibi çatı muayenesine son dakika bakıyormuş ben ne olucam acaba
Kivilipastaa tugbadm 36 da 3200 çıktı kilosu 37oldum ölçüm almadı yarın gidicem 38 oldum 3500ü gecmiştir muhtemelen çatı muanesi doktorum yapmıyo bakalım nolucak benim kızın da gelesi yok 🤷♀️
tugbadm Kivilipastaa bana da 38 haftalık görüşelim dedi sanki bilmiyorum ya iler ki hafta da sezaryan dicek oyalıyor gibi sanki
Hzr_7714 Eltiminde 36 haftalikken 3600 du sezeryan diyorlardi. Sıkı bir diyete girdi ve sabah aksam yuruyus yapmisti 38+5 te dogum yapti 4 kilo. Bebegin kilo alimini yavaslatmis oldu. Yoksa haftada 400 gram aliyordu bebis
Kivilipastaa tugbadm gectigimiz Cuma sancım vardı aha geliyo dedim nst istedi dogumhanede çektirdi aşagısı dolu olduğu için dogumhane doktoru açıklık da baktı hiç bişey yok heycan dorukta bekliyoruz 🤷♀️🤰🏻
hilaldg300 Nur_Nur tabi yapılmasına yapılırda ya bebek havasız kalırsa ya sıkışırsa ya kafasından vakumlamak gerekirse diye korkarım ben
Cylncyln Cgdmkrkmz benımde 35+4 de 3400 ü Cumartesi 36+4 de gidecegım kilo aldıysa muhtemelen sezeryan günü verecek aynı durumdayı yani
Zulubik Cgdmkrkmz görumcem aynı durumdaymis. Sezaryen olmak istemediği için suni sancı ile doğumu başlattirıp normal doğurmuş.
Kivilipastaa tugbadm devlete de görün istersen kuzum benim doktorum normal dogum yanlısı 40 41 e kadar beklicem dedi
Dilaraeymen Oğlumu 37+4te 3730 gr normal doğurdum ki 38 39 haftalarda doğsa 4 kilo doğardı ama yinede doktor bana hiç sezeryan demedi. Ve oğlum hep 2 hafta önden gidiyordu. Hatta Doğum raporuna bile 39 haftada doğum yazmışlar. Bence farklı doktorla görüş canım.
tugbadm Dilaraeymen çatı muayenenizi oldunuz mu canım hafta içi başka doktora gözükmeyi düşünüyorum aklıma yatmayan birşeyler var
Mini9 Cgdmkrkmz iki farklı doktor da aynı şeyi söylüyorsa vardır bi bildikleri tamam belki senin vücudun normal doğumu bi şekilde atlatabilir ama bebeğinin sağlığını riske atmaya değmez bence