Deletedmom0006 Semam yorumlarını gördüm çok sevindim dikkatnet kendine bu günlerde genellikle yatmanı tavsiye ederim
Semam lilayda gittimmm ultrasonda keseyi gördü alttan muayene etti kalp atışı var dedii Allahima bin şükür olsun su 3 gündür yaşadığım stres sıkıntının ustune cok iyi geldii 🤭🙏🙏
Semam catlak_anne gittimmm ultrasonda keseyi gördü alttan muayene etti kalp atışı var dedii Allahima bin şükür olsun su 3 gündür yaşadığım stres sıkıntının ustune cok iyi geldii 🤭🙏🙏
catlak_anne Semam ne yaşadığını ve şuan ne hissettiğini o kadar iyi anlıyorum ki nasıl sevindim anlatamam. Hoşgeldin aramıza 🎈
Semam tde_kubra gittimmm ultrasonda keseyi gördü alttan muayene etti kalp atışı var dedii Allahima bin şükür olsun su 3 gündür yaşadığım stres sıkıntının ustune cok iyi geldii 🤭🙏🙏
ceylin4 Semam ay o kadar çok sevindim ki aynı sıkıntılari yaşamış biri olarak çok sevindim sizin adınıza.. 💚
tde_kubra Semam oh çok şükür çok sevindim sizin adınıza 🤗 dış gebelik ihtimali de tamamen ortadan kalkmış oldu çok şükür. İnş bundan sonraki süreciniz çok güzel geçsin💕
Ebaki Semam valla kuzum öyle okudum ki sonuna kadar hep icimden inşallah normal gebeliktir diye dua ettim cok sükür Rabbim verdi mucizesini kendine de ona da iyi bak inşallah sağ salim dünyaya gelir de kokusunu icine cekersin 🤲🤲
Semam Rbs111 valla 3 gündür ne cektim bilmem Allahima bin şükür 😊😊🙏🙏 cok tesekkur ederimm desteğiniz içinde 😊😊😍😍
Semam catlak_anne cok tesekkur ederimm desteğiniz icin valla hayatımdaki en zor 3 gündü 😊😊 ama sonu guzel geldi Allahima bin şükür 🙏
Semam tde_kubra Amin insAllah yaa valla üstümden büyük yük kalktii cok teşekkür ederimm desteginn icinn 🙏🙏😍😍
Rbs111 Esra_benzek yumurtanın büyüklüğü ile alakalı. Ne kadar yumurta olursa olsun yeteri büyüklüğe ulaşması lazım diye söylemişti doktorum canım
DUYGULUM Merhabalar 5 ekimde adet oldum en son evde gebelik testi yaptım pozitif dün az kanama geldi leke gibi bu sabahta kahverengimsi gece doktora gitti kan tahlili yaptırdı beta 590.8çıktı ama kese görünmedi bilgisi olan varmı çok tedirginim
Semam DUYGULUM belki geç döllenme olmus olabilir canim etrafımdaki arkadaşlarımdan cok duydum bunu istersen 2 gun geçsin tekrar yaptır kan tahlilini eger 2 katı bi artış söz konusu ise bi sorun yoktur zaten insAllah guzel haberler alirsin 🙏🙏
Nurvec Semam bak canim anne olmak kolay degl anne olmak istersen guclu olmalisin ben iki defa erken dogum yaptim 6 aylik 2 bebegimi kaybettim yinede sukur ettm ve suan tekrar hamileyim