Erdem 36+5 oldum hala ters sizce daha dönemi yada donmesi için 'ne yapabilirim sezeryan olmak istemiyorum 😔
Pyemsespyemses111 Erdem ben Popo kaldırma yöntemi var onu yapıyorum sürekli ama işe yarıcakmı bilmiyorum kafası kaburgama giriyor resmen 😒
Mrve26 Erdem sen stres yaptikca bebegide strese sokarsin egrr herhangi bi sorun yok ise sezeryan kararini sen verebilirsin ama gercekten endiselenme daha hemen hemen 2.5 haftan var elbetki dönecektir
Gmst Obsesifk peki bebegin donusu hissediliyo mu? Ben de 29.haftadayim. donseydi hissederdin diyolar bana.
Obsesifk Gmst onu bende yaşamadım daha 29uz bizde 27de makat poziyona geçmiş şuan ne durumda bilmiyorum
Mrve26 30 haftaligim ve dondugunu hissedebiliyorum aniden karninin ortasinda sertlik olusuyomuyada karnin sekil degistiriyomu bunlari yasiyosan donuyodur
Gmst Mrve26 yani karnim bir iki kere beni biraz rahatsiz edecek sekilde dalgalandi. Sertlik hissettim ama bilemiyorum. Normal dogum istiyorum ondan bu takip 😊 kismet.
Pyemsespyemses111 Benmde tersss 37 haftalık Bebeğim normal Doğum çok istiyorum zaman gittikçe ümidim azalıyor sancım var ara sıra dönmedi ama bebegim dua edin kızlar lütfen
Seda42 Gmst canım bebegin döndüğünde göbeğimiz de bir boşluk ve rahatlama olurmuş ben biraz netten okumuştum 36 haftaligiz kızımda ters hala