Ilayda_ozel06 ebis benim eşimin aklında bir isimde yok düşünelim diyor bende hemen kararlastıralım kızıma artık ismiyle seslenmek ıstıorum dıorum ☺️ amiin canım çok sagol tavsiyen için teşekkür ederim
Ask_H Ada , Deniz iki ismi de çok beğeniyorm benimde eşim istemedi zor beğendirmek erkeklere de ya aslında biraz annelre bıraksalar kararı illa dedikleri olacak neyse orta yol bulunur elbettt 😉
Ilayda_ozel06 Ask_H valla ben buldum o kadar isim okudum okuyorum hiranur kadar içime sinen olmadı daha 🙄 sanırım hiranur olucak kızımın adı 😂
Hiram1905 Ilayda_ozel06 cnm bnm 6 aylık kızım var Hiranur koydum adını şimdi bidaha kızım oluck 22 haftalık oldm bnde buna bulamqdm daha😃
Ilayda_ozel06 Hiram1905 bende koyucam sanırım bu gidişle 🥰 kızına adaş geliyor o zaman 😂 ikinci kızını Miray ada koyabılırsın buda benden öneri olsun o zaman canım 🥰
Ilayda_ozel06 Hiram1905 bu erkeklere hiçbişey beğendiremıon kaç gündür sayamadığım isim kalmadı 🙄 ama pes ettim kızımın ismini ben koycam dedim 😂 ama daha anneside bulamadı bişey
Ilayda_ozel06 Ask_H bakıcam içime sinen başka bir isim bulamassam hiranur olucak o kadar çok isim var ki hiçbirinede işte bu olmalı diyemedim 🙄
Ask_H Ilayda_ozel06 isim seçmek de çok zor azıları hemen buluyor nasıl içine siniyor nasıl beğeniyorlar hiç bilmiyrm 😂