SuleErsan Kızlaaarrr 22 haftalık hamileyim biraz önce farkında olmadan arka arkaya 2 tane gyno ferro sanol içmiş olabilirim birşey olur mu ya hatırlamıyorum da kuşkuya düştüm 😖😪
crash SuleErsan birşey olmaz merak etmeyin prospektüsünde yazıyordur zaten okursanız. İlaç kutuları var günlerin yazılı olduğu onu kullanırsanız karıştırmazsınız bir daha.
Halise SuleErsan ztn eczane den alirken gunde iki kere diye yaziyolar bnde kullaniyorum doktorum se n bir al diye yazdi bna doktoruna danis ama mutlaka
Ipekyuksel SuleErsan hiçbişey olmaz bence zaten sizin yararınıza verilmiş bi ilaç kan ilacı sonuçta zarar verıcek olsa bi tane içtiğinizdede verirdi yani bende günde 2 defa içmiştim korkmayın yani ☺
crash SuleErsan bence o vücudu daha zora sokan birşey . Kan ilacı yani aşırı almamışsınız 1 tane fazladan almışsınız . Ben zaten günde 2 kullanıyorum. Birşey olmaz Allah ın izni ile aşırı doz alımı sayılmaz sizinki. İçiniz rahat olsun dikkat edin bir sonraki sefere .
Yasemin3434 SuleErsan hiç merak etme bende içittim iki kez dk sormuştum bişey olmaz demişti şuan 18 haftalığım sabah akşam içiyorum
Sedaaydn Valla canim o ilactan bende kullaniyorum ama hic bir fikrim yok iki tane ust uste icince ne oluyor olmadi bir dokturunu ara veya ilerleyen dakikalarda kendini iyi hissetmiyorsan acile git baksinlar bi inshallah birsey olmaz 😊
SuleErsan Sedaaydn çokta geç saatte yedim bu haltı nasıl arayacam şimdi doktoru😂 bide çok pis düşünce yapısı vardır bende stres yaptım ya hemen midem bulanmaya başladı 😪
Aycann Ben günde iki tane içiyorum . Eğer normalde doktorunuz 1 tane önerdi ve siz de iki tane içtiyseniz hiç birşey olmaz merak etmeyin
Aycann SuleErsan içtiğinizin üzerinden 2-3 saat geçtiyse ve kendinizde herhangi bi farklılık görmediyseniz endişelenmeyin içinizi ferah tutun .
Halise SuleErsan olur insaalh stresin bebegini de etkiler yapma bunu sen sakin ol😊😊 allahim daha beter seylerden korusun kan ilaci içtigin tabi oda belli degil icip icmedigin😊 kahretme kendini sakinles ve uyu güzelce rabbim neylerse guzel eyler😊