Yenianne65 gamzenur12 13 haftaya kadar ne kusmam nede bulantım olmadı sonra mahvoldum o günleri mumla arıyorum
Dkktlbsra gamzenur12 herkeste aynı olcak diye bişey yok 22 haftalığım benimde hiç olmadı gayet güzel böyle bence ☺️
Masal6161 Bende 8 haftays girdim canım sabahları oluyor bende herkezde aynı olacak diye bşy yok herkezin bunyesi farklı.Örneğin arkadaşımın ilk 3 ay olmadı sonra ki aylarda oldu doğuma kadar.Dua et olmasın 😊 Nerdensin bu ara da
Ireml gamzenur12 13 haftaligim ne bulantı ne kusma hiç bir belirti yaşamadım hamile değilmişim gibi 😂
2cocukluhayatadogru İki gebeliğimde de hiç kusmadım, herkes kusacak diye bir kural yok içini ferah tut👍🏻😅
Kedili_Anne gamzenur12 kusmayan şanslılardanız diye düşünebilirsin canım. Bebeğinle onun ilgisi yok. Biraz yapısal sanırım. İçini ferah tut 🍀
Myasminn gamzenur12 18haftalığım ne kustum ne de bulantım oldu maşallah hamile olmayan halimden daha sağlıklıyım ☺️
Yenianneadayi2208 gamzenur12 sen şanlı olansın ama daha dur gebeliğinin başındasın.Kiminde 3-5 aydan sonra da mide bulantısı olabiliyor bence sevinmelisin 🧐
Cigdem30 gamzenur12 benmde oyledi tam oh ne guzel bulanti kusma yok dedim 9.haftadan snra bi bulanti basladi sabah aksam kustum