gtitiz23 Merve895 canım randevu alırken mi Mehmet bey diye aldın yoksa randevu alıp hastaneye gittikten sonra mı o Dr gittin çünkü bnide o na yönlendirdi Kendi doktorum
Merve895 gtitiz23 kendi doktorum Mehmet bekır Tuğrul ayrıntılı ıstedı bı sekreter gün verıyor sana zaten bıtane doktor var sanırım Mehmet ayrıntılı ıcın soyadını hatırlamıyorum
Merve895 gtitiz23 Aralık’ta ben gıdecegım ayrıntılı doktoru öğrenirim senin için kendı doktorun kim Senn
Kbrabalk Hamileanneler_25 bende ordan sıra aldım ayrıntılıya özel yerler 500 tl hep 🙄 ama baba 24 . Haftama sıra verdi dedim 23 hafta son değil mi hayır 24 dedi bilginiz var mı ya kafam çok karıştı 🤷♀️
Kbrabalk NurseB sırayı 1 buçuk ay önce falan aldım telefondan aradım aldım bana saat 4 de ararsınız dedi tam o saatte aradım aldım
NurseB Kbrabalk öncesinde doktora gitmeye gerek yok yani orda öyle mi hangi numarayı aradınız acaba nereye bağlatıyorsunuz
Kbrabalk NurseB hayır ben özel hasteneye gidiyorum doktorum orda yaptırabileceğimi söyledi bnde aldım sıra numara nette vardır canım şuan hatırlamıyorum detaylı ultrason için sıra alıcam dedim öyle verdiler
Ozlemustafa Sevil baş özel muayne 300 TL detaylı ultrason ben orda yaptırdım çok memnun kaldım tavsiye ederim 👏