Hatice-aydn Grip oldum olacağım. Başım sabahtan bu yana ağrıyor boğazım yanıyor 14 haftalık hamileyim dr ilaç vermez nasıl atlatırım iyice yakalanmadan
Lsbebisim Hatice-aydn Ayy canım bende burda bekliyim boğazım hafiften agrıyor sanki karanfil cayı içiyorum normalde cok iyi geliyor ama şimdi hamileyiz olur mu kii 🤦🏻🤦🏻 off
rukiye-02 Hatice-aydn ben hep zencefil ve ballı su ile atlattım taze zencefil rendele suyu kaynat koy üstüne bi iki dakika dursun sonra süzüp bal karıştırıp iç hiç bişeyin kalmaz meyve de özellikle nar geçmiş olsun
Gunesinponcikannesi Hatice-aydn bunu daha dün sordum doktoruma grip boğaz ağrısına ne yapabilirim diye günde bir bardak ıhlamur içebilirsin dedi. Bende 12+3 üm 😊 tabi sen yine de kendi doktoruna danış istersen
Hatice-aydn Lsbebisim onu hiç bilmiyorum limonlu sıcak su yaptım bende baş ağrısı mahvediyor beni geçen hafta boğazım iltihaplandı gittim sağlık ocagına vermedi ilaç gargara ve parol verdi sirke gargara yap bi nebze iyi geliyor
Lsbebisim Hatice-aydn Canım karanfili sıcak suyla demlediğinde bütün iltihabı aşagı akıtıyor o kadar iyi ama işte hamilelikten dolayı kullanılır mı bilmiyorum😒
Hatice-aydn Lsbebisim aynen canım herşey içilmiyor ama 1 fincandan birşey olur mu ki netten bakıyorum türlü türlü şeyler yazıyor sağlık ocagına bitkisel şeyler içeyimmi dedim pek önermiyorum dedi ıhlamur iç dedi mecbur kalırsam içerim
Nur-11 Ben limon kullanamıyorum midemi bulandırıyor pekmez ve tereyağ karışımı boğazıma çok iyi geldi faranjit oldum bende pekmezle acısı baya baya geçti
immos Kızlar sirkeli suyla gargara yapın boğazınıza enfeksiyonu engelliyor mümkünse sabah akşam yapın 1 er yudum da içebiliyorsanız için gerçekten çok faydasını görürsünüz.
Hatice-aydn rukiye-02 çok sağolun ciddi anlamda iyice kötüleştim hangisinden fayda gelirse hepsini deneyeceğim
Minik_mucize94 Hatice-aydn ben suan oturdum agloyorum dayanılacak gıbı degil balla karavıber yaptım lımonda sıktım bakalım ıyı gelecskmı
Nur-11 Hatice-aydn benimde aynıydı canım dişime vuruyordu dilimin her yeri yara oldu faranjit olmuşsun dedi ama ben nefes bile alamıyordum doktora bi görün istersen