Yaseminpinar Mucizebebegim3 Daha bugün hastaneye gittim. İshal ve bulantıdan dolayı kan verdim. Doktor ilacı kesmemi istedi bir süre yani ilaç yaparmış.
Mucizebebegim3 Yaseminpinar Ah banada oyle geliyor siz ne zaman basladnz ne zamana kadar kullanmak gerekiyor
Mucizebebegim3 112 banada oyle gelio bu demir ilaclari bukadar onemliyken neden bukadsr yan etki yapar anlamadm yaaa
Yaseminpinar Mucizebebegim3 14. Haftamdan beri kullanıyorum. 32’ye girdik ama bu hafta böyle yapmaya başladı. Gebelik sonuna kadar kullanılıyor diye biliyorum ama Dr. biraz ara verelim dedi.
Morv Mucizebebegim3 demir icin solgar gentle iron yan etkileri en hafif olanlardan, magnezyum icin diasporak granul kullaniyorum,icimi de kolay.
Melka Mucizebebegim3 ben de magnezyum (suda çözülen) ishal yapmıştı. Sonra hapa döndüm veya bünye alıştığı için her şey yolunda
Mucizebebegim3 Melka Canm bugun farkettm benide suda cozule yapiomus kan ilaci deglmis suda cozuleni bugun gec aldm hic ishal olmadm bak simdi karnma agrilar grdi gene oymus
Melka Mucizebebegim3 kusura bakma geç cevap verebiliyorum. Ocean extramag ı doktoruna danışı istersen.. ben çok memnun kaldım