Gunesinponcikannesi Gulanelis tatlıyı severken çok tiksindim aşırı bulantım ve kusmam var ekşiyi çok tüketir oldum ama öyle portakal mandalina değil limon greyfurt falan yiyorum dün de 12. Hafta kontrolüm vardı ve doktorum kesin olmamakla beraber sadece tahmin kızınız olacak dedi 😇😇
Tugsal Oğluma hamileyken limonun icini bile yerdim tatli sevmezdim karnım yuvarlakti yuzumdeki sivilceler kaybolmuştu goren guzellesmissin diyodu midem cok yaniyodu limon yemekten limonata icmekten Hamileligimde simdi daha cok kucuk karnımın sekli nasil olur bilmiyorum ama tatli ile az aram var eski daha agirlikli arada midem yolculuk yaparken bulaniuor yoksa ne yanma var ne bulanti
Bsr37 Gulanelis canım benim nasip olursa oğlum olacak normalde erkekte tatlı yenir derler tam tersi ben hiç yemedim ekşi yedim ilk zamanlar benimde yüzüm solmuştu sivilcelerim çoğalmıştı mide bulantısı yaşamadım sadece halsizlik vardı ama herkeste aynı belirtiler olmuyor canım☺️Hayırlı doğumlar 🤲
zumrutt_77 Kızlarrr bende 11 haftam bitmez üzere acaba nezman gitsem ya ben kız istiyorum Rabbim inşallah kısmet eder ama sağ tatafımda gibi hissrdiyorum ne eşki ne tatlı yiyiorum heycanla bekleme Allah herkesin muradını versin
Nurcan6148 Gulanelis Bir oglum var kizima hamileyim.Fiziksel olarak bende hic bir fark yok kizla erkek arasinda.Ama kiz bebegin hamileligi daha zor ve daha yorucu onu soyleyebilirim sadece.
Gozdeakan Gulanelis Belirtiler hiçbir şekilde doğru olmuyor.Bana herkes kız dedi.Çünkü tüm belirtiler öyleydi.Doktora gittik erkek dedi.Şu an 24 haftadayım hala herkes nasıl erkek olur diyor 😂😂
Yenianneadayi2208 Gulanelis tatlı ekşi olayı yalan.Doktor oğluşun olacak dedi.halbuki erkek hissedip kız bekliyordum.Çünkü canım nerde ekşi acı tuzlu şeyler var onları iatiyordu tatlı görünce kafamı çeviriyordum.Gerçi hala öyleyim.Ya bende sorun var ya da doktor yanlış gördü erkek dedin😁 bilemiyorum cnm.
Ftma_izmr Gulanelis güzelliğim gitti yüzümde lekeler çıktı, ilk 3 ay midem aşırı bulandı, canım hep ekşi şeyler istedi, ve sonuç erkek 😊 Bence alakası Yok bu terimlerin herkesin yapısıyla alakalı 👍