Deletedmom0010 Ark aranızda sdce coraspin kullan varmı çoğunlukla iğneyle beraber kullanılıyormus her yerde öyle okudum ama ben sdce coraspin kullaniyorm çok korkuyorum yeterli değildir diye ya :((
ekara Deletedmom0010 bende sadece bebe aspirini kullandım ve 32. haftada bıraktım sorunda yaşamadım 35. haftaya geldim. Korkma yani doktorunu dinle
Ecelif Deletedmom0010 canım benim ikinci gebeliğim ikisinde de sadece corospin kullanıyorum iğne vermedi hiç
SenaDerin Deletedmom0010 bende ecosprin kullanıyorum sadece canım, ama benim ilk hamileliğimde kızım az beslenmiş diye ikinci de riske atmayalım diye verdi.
Deletedmom0010 ekara tek olmamama okdr sevindim ki çok sağol canım cvp verdiğin için herkes yazmış iğneyle kullanıyorum tek hapın etkisi yok çok korkutum ama içimi rahatlattin :)
ekara Aycaaarrma benim ilk gebeliğimde 3.5 ayda kalbi durmuştu doktor kan pıhtılaşmasını önlemek için vermişti
Karamelek- Deletedmom0010 ben hem coraspin hem iğne kullanyrdum 36.haftada coraspini kestik 37+0 oldum şimdi iğneye devam 🙇
Deletedmom2224 Deletedmom0010 bende sadeve ecopirin kullanıyorum. Doktor gerekli gormediyse vermemiştir merak etmeyin herkese yaramıyor iğne ben ne zamn ikisini bir kullansam kanamam oldu mecbur kesmek zorunda kaldık zaten ikisi bir kullanılacak diye bir kaide yok 😊
[silindi] Deletedmom0010 canım benimde ikinci hamileliğim ilki 3,5 aylıkken kalbi durmuştu bende şuan sadece coraspin kullanıyorum. Korkma doktorun gerek duysa eklerdi iğneyide
Seymasezer Deletedmom0010 bende rahim damarları darlığı için verdi doktor sadce coraspin minnacık hap tek basına ise yarıyodur umarım 😂
Saraalp Deletedmom0010 Ben ikisinde kullanıyorum ama arkadaşım sadece aspirin kullandı 34. Hafta da bıraktı , bebeği şuan 4 aylık , doktorunuza güvenin