sndsk Çok fena grip oldum hiç bu kadar ağır geçirmemiştim ne yapacağımı bilmiyorum 15 haftalık hamileyim yardımcı olun lütfen 😭😭😭 ilaç kullanmak istemiyorum
gurcem sndsk canım gece yatarken bogazıma gogsumun arasına vıkıs surdumde ıyı oldum bogazımıda sardım yattım.Allahıma sukurler olsun🙏🏻
Sedahmettt sndsk bende griptim daha yeni düzeldim 13+4 üm . Hiç ilaç kullanmadım ama bol bol dinlendim . Bi de portakal ve mandalina suyu sıkıp içtim toparladım çok şükür srnde öyle dene istersen bi geçmiş olsun canım 🙏🏻
ekara Sedahmettt doktorlar meyve suyu pek önermiyo şeker açısından. Sizde dikkat edin posasız şekerli şeyleri tüketmeyin riskli.
Sedahmettt ekara meyve suyu tüketmiyorum Zaten . Mandalina ve portakalın suyunu sıkıp içiyorum bebeğim içinde faydalı kendim içinde doktorum önerdi .
Asya2020 Gribi yeni atlatmış biri olarak tek tavsiyem acile git serum vitamin işte yapsınlar 3 gün yaptırdım kendime geldim ama aşırı ağır geçirdim ağlaya ağlaya sabaha kadar öksürme ateş burun tıkanıklığı allahım yardımcın olsun
ekara Sedahmettt portakal ve mandalina meyve değil mi? Ben ileriki haftalardayım ve size tavsiye veriyorum uymak uymamak size kalmış. Bu gebelerede verilen tavsiyelere hep karşı geliyolar çok bilmiş şekilde anlamıyorum gerçekten. Siz bilirsiniz.
Sedahmettt ekara doktorumun tavsiyesi üzerine aldığımı belirttim . Evet çok bilmişim konuşmanıza dikkat edin .