Akademisyenanne Kizlar selam. 33+3 gunluk hamileyim. Agda yaptiriyorum yillardir. Bugun agdadan sonra genital bolgemin derisinin epey sarkmis oldugunu fark ettim. Gebelikle mi ilgilidir? Yasayan var mi?
Iimran Akademisyenanne ağdayla illaki çekerek olduğu için zamanla sarkma olması normal hele dudak kısmında malesef
Kadriye-melek1 Akademisyenanne benimde çok kararma ve sarkma olmuş ben de anlamadım çok kötü bir hal almış doktora sormaya da çekindim açıkçası
Minisveannesi Akademisyenanne gebelıkle alakalı oldugunu duymustum vucut genel anlamada derı dahil hıl gevseyıp sarkabılıyormus. Dogumdan sonra duzelır ınsallah sevgıler
Glybskl Akademisyenanne 34 haftalığım ve bayan kuaförüyüm canım yıllardır sir yapıyorum kendime hiç sarkma yaşamadım şuan hamilelikten dudakları sarkık şekile geldi bebek büyüdükçe rahim de büyüyor o yüzden o sarkma 😘😁
gurcem Canım hamıleyız vucudumuzun sekılı degıstı bence dogumdan sonra duzelır banada heryerım bır garıp gelıyor ☺️
Akademisyenanne gurcem insallah duzelir canim ya gercekten kotu olmus. Bir de catlaklarim iyice artmis. Aciyorlar. Cok zorlaniyorum :/
Akademisyenanne Kadriye-melek1 benim de yarin kontrolum var soracagim doktora. Burda sormamin sebebi de genelde boyle mi olur diye merak etmem :/
Iimran Akademisyenanne kararma ve sarkma bide hamileliğin etkisi ağdada üstüne deforme oluyo vücut kadın olmak pek zor 😕
Terziterazi Akademisyenanne yok endişe etme ağırlık göbekte ve rahimin içinde olduğu için böyle sonra yine taş gibi olacak merak etme 😂🤗
Ebruas Ne yazk ki o durum bende de oldu ama ağda yapmıyorum hamileliğimden beri. Galiba hamilelik durumumun bize getirdikleri bunlar. Çok tuhaf ve sarkık bir hale gelmiş 🤦♀️
Ebruas Akademisyenanne ayna ve epilasyon aleti görebildiğim kadarına 😁 ama son hafta eşimden yardım istemek durumunda kalıcam 🤦♀️
gurcem Akademisyenanne agdayla alakası yok kuzum ben sana soyleyım suan baskımız var dıye o sekılde gorunuyor.Agda gıbısı yok onun rahatlıgı.Valla mıs gıbı oluyorsun😍 korkma dogumdan sonra karnımız ındıkce kılo verdıkce eskıye donecegız
Akademisyenanne Terziterazi duzelir degil mi? Yani biraz arastirdim internette estetik ameliyat olmak gerek falan yazmislar. Deri gerdirme yapiliyormus. Cok korktum :/
Akademisyenanne Iimran ben de mecbur gidiyorum. Cok da hassaslasti derim. Uyusturucu krem suruyorum mecbur :/
Akademisyenanne gurcem ay insallah canim ya gercekten kendimi begenmemeye basladim. Herkes de inadina bi guzellestin sen diyor. Millet mi kör ben mi anlamiyorum🤷🏻♀️
Kadriye-melek1 Ay kendimi görünce bi tuhaf hissettim zaten ben dedim nolmuş buraya koltuk altımda aynı kızlar özel bölge koltuk altı ve göğüs uçlarım normalde çok beyazım ama kapkara olmuş yaslanmış gibi hissettim kendimi bende demek herkeste aynıymış
Zuzum_20 Kadriye-melek1 bende de aynı sekılde canım heryerimde karartılar oldu benımde çok moralim bozuluyor ama dogumdan sonra eski halimize gelecegiz sanırım öyle diyolar 😊