Doğmuyorduu 🙇🏻♀️🙇🏻♀️🙇🏻♀️ Happymom diyor ki gözünüz Aydın 😂 ama ortada hala bir bebek yok 40. Haftamız doldu dün gecelik kez bu kadar hareketliydi ve özellikle sağ bacagım çok kasıyordu kesin dedim bu gece geliyorgece uyumasakmı dedik eşimle ama saat 03:30 oldu hala birşey yok uyuyalım dedim tabi ☺ Eşim uyanırsın değil mi sancın olursa dedi tabi uyanırım dedim ve yattık ..
Sabah olmak bilmedi normalden daha fazla tuvalete gittim ve ağrılı bir şekilde sabahı ettik ve gündüz sanki hiç geceki ağrılarım olmamışcasına normal bir gün geçirdim tabi hala doğuramadım diye geziyorum evin içinde arayan soranlar cabası psikolojik baskı hissediyorum doğuramıyorum diye 🙇🏻♀️🙇🏻♀️🙇🏻♀️Yine gece ve yine aynı hareketlilik yine aynı sağ bacak kasması kuyruk sokumundan gelen bir agrı merak ve endişe ile yine sabahı edicem sanırım Çarşamba günü dr randevumuz var bakalım neler olacak Happymom da artık birşey yazmıyor regl tarihinizi düzenleyin diyor kafası karıştı 😂 kızımızı bekliyoruz doğurursam büyük harflerle yazıcam hikayemi buda adağım olsun 😂👋🏼 Tüm annelere sevgiler 💞