Tlysfk Hamile iken çatlaklarınızı nasıl fark ettiniz? Korunmak için ne yaptınız? 27.haftamdayım kremler yağlar kullanıyorum ama kaşınıyorum ya çatlak mı olacak yani😞😩😩
defne55 Tlysfk korkma bu kadar canım olacağı varsa olur annelik sonuçta kolay değil bende çatladım hemde 38 haftamda yapacak bisey yok stres yapma bu kadar
snil Tlysfk Benim de ara ara kaşınıyor masaj yapar gibi ovuyorum kaşımıyorum 😔 Bir de iş yerine de krem götürdüm gün içinde kaşındıkça sürüp masaj yapıyorum rahatlatıyor
Tlysfk defne55 stresten değil kaşınıyorum hele çalışıyorum bir de havalar sıcak terleyince dayanılmayacak gibi oluyor😞 nasıl çatlak olduğunuzu anladınız? Aynaya bakıyorum göremiyorum ama bir kaç günde şiştim acaba ondan mı geriliyorum
defne55 Tlysfk benim sadece alt karnimda oldu canım iki tarafında bi gece çok kaşındı bende kaşıdım yanma oldu yara gibi aynaya bi baktım çatlamış 10 dakika içinde oldu yani
Tlysfk defne55 Allah’a ya kaşınınca yağ sürüyorum ben ama değişik bişey erken diye düşündüm daha 12haftam var Allah yardımcımız olsun🤲🏻