Melisyaa Kızlar ne diyorsunuz eskiler bebeği tuzluyormuş ter kokmasın diye kaşları kalem gibi olsun diye çiziyorlarmış gözleri parlak olsun diye limon damlatıyorlarmış duyan var mı bunları 🤔😂
aslimutlu1 Melisyaa duydum ama umursamıyorum . Tuz muhabbeti olarak annemler , kovasının içine bi cay kasıgı döküyor . O kadar
Beyzaharun Melisyaa annem bize yaptırmamış (yapmak istemişler) , bende asla yapmam çok cahilce şeyler.
Esraygtf Mineoguz123 tuzun ne gibi bir iyiliği olabilir allah aşkına kücücük bebeğin tazecik tenine? Ayrıca cidden inanıyor musunuz tuzlayınca kokmayacağına? Saçma sapan hurafeler cocukları iyice yemeğe cevirdiniz
Kubra_s 01adaa yok artık sakın izin verme bebege tuz basmak kadar zararlı bir şey yok zararını araştır derim aynı şekilde göze limon damlatmakta
Esmayusuf33 01adaa sakin yaptirma limon asitli bebegin korneasina zarar verir gunah ya biz bile dayanamayiz ona o bebek daha
Pinar_d Önce bebeğe bunu yapacak aile büyüklerinin gözlerine tek tek limon sıktır kendilerinin gözleri parlasın el kadar bebeğe günahtır yahu
07052019 Melisyaa yazık bebeklerden ne istiyorlar ben anlamıyorum. Limonu onların gözüne sıkçan aklı başına gelsin diye. Tuz muhabbeti kadar da saçma bişey yok. Tuzlanmış bi çok tanıdığım var, bozuk balıktan beter kokuyorlar 😂😂
Mineoguz123 Esraygtf evet inanıyorum hepimizin anneleri zamanında öyle yaptı. Sen yapmazsın olur biter
Mutlu_anne2 Melisyaa hepsi çok saçma asla tuzlamadim limon damlatmadim çok şükür kaynanamin öyle inançları yoj sadece kaslarını cizmisti ona da karşı gelmedim çizdi ama çok tuhafima gidince geri sildim hemen 😁
Eslemcsr Melisyaa bana okadar saçma ve gereksiz geliyoki hep batıl inanç inanma bebeğe resmen işkence ediyorlar lütfen yapmayın böyle şeyler onun o hasas vücudu narin vücudu 1 saat hata daha fazla tuzda birakiyolar kiyamam ya😣
Melisyaa Kesinlikle bende çok karşıyım bende bugün duydum bende bebeğime asla yaptırmayı düşünmüyorum !!