ilaydakani Yarın doktor kontrolüm var çok merk ediyorum kanala girdi mi ne durumda diye. bebekleriniz kanala ne zaman girdi 😊 ne gibi farklılık hissettiniz, ben meraktayım girdi mi girmedi mi ne durumda diye 😊
Sema1991 ilaydakani ben 37. Haftaya gireceğim benimki kanala yerleşmiş kafası aşşağıda dedi doktorum baya inmiş hemde dedi sancı bekliyorum doğurmak için eli kulağındadır dedi
defne55 ilaydakani yok canım hiç hissetmedim doktor kontrolünde doktorum söyledi kanala yerleşmiş diye
ilaydakani Sema1991 ne güzel sağlıkla gelsin inşallah ben de yarın kanalda olduğunu duyarım tabiki hayırlısı ise...
ekara ilaydakani benim 32+5 te idrar yolu enfeksiyonu sancısı yüzünden kanala girdi şuanda 34+6 yım henüz bir sorun yok. Kanala girme sancısımı idrar yolu sancısımı bilmiyorum ama sancıyla doktora gitmiştim antibiyotik kullanınca serum falan taktılar ağrım gitti.
ekara ilaydakani çok teşekkürler. Rahim ağzı uzunluğu normalse ve açıklık yoksa erken doğum açısından risk olmuyo dedi doktor. 34. haftadan sonra girermiş genelde.
Bhraydn Bende 36 haftada gittim bebek ters dedi inşallah döner iki normal dogum yaptım donmezse sezeryan dedi dönermi sizce
Oguzaysel Gunay08 ben 30+4 ama bende uyuyamiyorum gerçi uyuyamama sebebim şuan bebeği acayip aşağıda hissediyorum tetikte bekliyorum sanci filan girerse hastaneye gidicem