Suhus000 Kızlar belim ve sol kalçam aşırı ağrıo kıpırdatmıyor kasık ağrısı vs yok sadece bu ikisi var yatarken dönemiyorum bile böyle olan var mı aranızda ne yapıyorsunuz
Mucizem34 Suhus000 bende cok acayip kotu oluyorm ama bildigim kadariyla o bebegin yeli gibi bisymis artik bilemiyom
Cananemre Suhus000 benimde çok ağrıyor çok dünden beri duramıyorum çok zor bel ağrısı 🙁 ne yatabildim ne oturabiliuorum napcam bilemedim yuruyus yaptım daha beter oldu yatakta donemiyorum nasıl bi sizlama acı var 37+2 deyim
yhilalcaglar Suhus000 bendede çok fazla bel ve kalca ağrısı oluyordu. Doktoruma söyledim magnezyum verdi. Kullanmaya başladıkça acayip rahatladım. Şuan 19+3 haftalığız. Arada ağrı oluyor ama bitane pastil atiyorum ağzıma geçiyor 😉
AhmetPelinKl Suhus000 Sudan için normal cAnım başlarda tabii bizde de vardı😁 ilerleyen zamanlarda da geçeçek ama cok yorulduğunda cok ayakta kaldığında yine ağrıların olacak. Bu haftalar dikkat et çok iş güç yapma dinlen bol bol
Dimplle Erkek bebek olunca böyle oluyo sanırım 🙂 doktorunuza söyleyin bende de olmustu benim doktorum magnezyum yazmıstı ve krem vermişti
MeltemCankurt Suhus000 benimde aynı 19+5 okuduk sayılır bendekı ağırlarını aynısı benım kızım olucak ama😍😇
hlyagl Bende 2 haftadan beri kalça ağrısı cekiyorum yuruyemiyorum bile topallayarak haftaya kontrolum var sıcak su torbasiyla yumusatiyorum kaslarimi kalçama bastırarak masaj yapıyorum iyi geliyor 27. Haftadayim benimki de erkek 🙂
Suhus000 hlyagl ay ne güzel sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşllh sizde o zmn kesin bnmki de erkek ama bilmiyorum yani erkek çocuk anneye bi güzellik verir derler bende sivilce çıktı göbek bacak kol koltuk altı vs kıllanma oluştu bilmiyorum valla sizlerde de öyle mi
cagri19 Suhus000 erkek çocuğu erkek hormonu salgiladigidan anne de tüylenme oluyor ve hızlı çıkıyor tuylr😂🤣
hlyagl Suhus000 sivilce değilde siğil oldu bende anlımda özellikle 45 kiloydum hamile kaldigimda simdi 60 oldum kilolu bir güzellik verdi küçük prens bana 🙂 onun dışında poponun yan tarafında damar sertlesiyo büyüklerimiz bilir o damarı açınca herşey çözülüyor 🙂
Suhus000 yhilalcaglar haftaya randevum inşllh gidince bende diyeceğim ilaç içme taraftarı değilim ama bu Ağrı Ayrı birsey
yhilalcaglar Suhus000 ilaç değil aslında bu vücuttaki magnezyum eksikliğini gideriyo vitamin gibi düşün