lawyermom1 38 haftalık anne adayları nasılsınız kramplar sık idrara çıkma uyumakta zorluk yavaş yavaş sona yaklaştıkça heyecan artıyor değil mi 😁
annevebebek17 lawyermom1 38+0m ne uyku ne birsey kaldı uyumayı çok özledim:( rahmime ağrılar giriyor bel ağrısıni heryerimin çatır cutur etmesini saymıyorum bile allahım sen yardim et bize🙏
Esramazan57 annevebebek17 lawyermom1 bende 38+4 haftalık hamileyim ağrılar çok başladı artık saat başı tuvalete gidiyorum doktorum şuan normal doğum görünüyor diyor normal doğum için sık sık yürüyüş ılık duş ve perine masajı yapıyorum bide ahududu yaprağı çayı içiyorum sizin önerdiğiniz başka şeyler var mı Kızlar 🥰
-MinikAnne- Ben 37. Hafta içindeyim birden rahatladım uyuyabiliyorum 🤗karnım aşşagı indi şok oldum birden indi nefesim rahatladı hareketleri sadece ittirmek seklinde azaldı şaşkınım 🙂 tuvalete cıkabiliyorum garip ya
annevebebek17 Esramazan57 hmm inşallah sağlıkla hir nefeste kucağına alırsın canım.. Bende squat bol bol yürüyüş hatta ilişki acilmana ve rahat doğuma sebep oluyor diye biliyorum canım.. Ozellikle geceleri çıkamıyorum tuvaletten 😟